Virginia Troconis

Virginia Troconis espanta el seu marit en anunciar que el seu nou fill arribarà aviat

Troconis ha anunciat l'arribada del seu nou fill

Virginia Troconis sempre ha viscut a l'ombra del marit, Manuel Díaz. La model veneçolana va néixer el dia de Nadal del 1979. Va treballar en el modelatge fins que va conèixer el torero, amb qui es va casar el 2004 a Veneçuela.

Aquest mateix any van tenir el seu primer fill, Manuel i el 2007, va néixer la seva segona filla, Triana. A més, Virginia sempre s'ha portat molt bé amb Alba, la filla gran de Manuel. Tots plegats han format una bonica família que, a mesura que passen els anys, cada cop està més unida.

▶️ Vídeo del dia

De fet, Virginia i Manuel viuen en un etern festeig del qual presumeixen sovint a les seves xarxes socials. El temps ha enfortit molt la seva relació i Virginia és un pilar fonamental a la vida d' 'El Cordobés'

.

És cert que ella ha participat amb el seu marit al programa A bailar i que va demostrar els seus dots culinaris a Masterchef Celebrity, però el famós sempre ha estat Manuel. Virginia està ara centrada en la seva carrera com a influencer i demostra que el pas dels anys no l'afecten de cap manera.

Manuel Díaz i Virginia Troconis
Virginia Troconis, feliç i enamorada del seu marit | EUROPA PRESS

Amb 42 anys, llueix un cos espectacular i comparteix sovint els seus secrets de bellesa i de maquillatge a les seves xarxes socials.

Virginia Troconis anuncia l'arribada d'una cosa "molt especial" per ella

Virginia Troconis i Manuel Díaz són orgullosos pares de dos fills. El més gran, Manuel, acaba d'abandonar la llar familiar, ara que ja és major d'edat.

Ara, Virginia, en declaracions a ABC, ha anunciat l'arribada d'un projecte que omple de felicitat la seva vida. Es tracta del llibre Comida, vamos a llevarnos bien, que s'ha presentat aquesta setmana. Troconis l'ha escrit amb el dietista Pablo Ojeda i l'ha publicat l'editorial Planeta.

«És com tenir un altre fill. El meu llibre és el meu fill. Espero ajudar molta gent i ho he escrit basant-me en la meva experiència de vida», afirma.

Virginia ofereix interessants consells d'alimentació per estar en forma, per menjar saludable i per alimentar-se bé. A més, ha rebut tot el suport del seu marit en aquesta nova faceta literària de la model. Així, doncs, Manuel és l'exemple que seguint els consells alimentaris de la seva dona, s'ha posat realment en forma.

«Li vaig fer cas en tot, vaig seguir les seves ordres i mira com estic, m'he quedat com un fideu!», diu divertit Manuel. «Un ha d'estar a l'altura de la dona que té al costat i la meva és molt».

Troconis demostra els seus coneixements en nutrició

Virginia Troconis està molt il·lusionada amb aquesta nova aventura literària i espera que el públic la rebi bé. Assegura que la filosofia del seu llibre és la de la «llibertat alimentària, és a dir, es pot gaudir del menjar mantenint la línia, el menjar està per gaudir-lo».

Tant Virgínia com el seu marit es cuiden molt i dediquen temps al seu aspecte físic i a la salut. Manuel ha acabat ara la temporada taurina i ben aviat començarà els seus entrenaments al camp. Per la seva banda, Virgínia gaudeix de més temps lliure sense el seu fill gran a casa.

Primer pla de Manuel Díaz i la seva dona Virginia Troconis, posant sormients
Virginia Troconis presenta en societat el seu 'nou fill' | Europa Press

«Tinc més temps per mi, per enriquir-me com a persona, ara llegeixo molt i gaudeixo al màxim de la meva parella», explica.

Els fills de Virginia i de Manuel tenen ja una feina a fer

Virginia i Manuel formen una parella gairebé perfecta. «Estem molt sincronitzats tots dos i ens ho passem genial junts. Ens coneixem molt bé».

A més, ara ell està més pletòric que mai, ja que assegura que se sent «més a prop» del seu pare i destaca la importància de ser pare.

Addicionalment, llança un clar missatge als seus descendents: «seré un avi fabulós. Vull que vinguin ara  mateix i no ser gran per gaudir-los. Que vinguin cinc nets», afirma amb seguretat.