Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Les 8 persones que ara mateix són a casa d'Antonio David Flores

Antonio David ha tornat a reunir-se amb els seus éssers estimats

Antonio David Flores tracta de refer-se després de la seva ruptura amb Marta Riesco. Per això, s'ha refugiat en els seus éssers estimats, amb qui se l'ha pogut veure les últimes hores a Màlaga.

Qui fos agent de la Guàrdia Civil no vol saber res de la reportera. Ha intentat posar-s'hi en contacte al llarg de les darreres hores, però en cap moment ha rebut resposta. Fet que s'interpreta com una separació definitiva.

Mentre s'especula amb la relació, Antonio David intenta seguir amb la seva vida amb total normalitat. Aquest dilluns va acudir a la processó del Crist dels gitanos, un costum que té adquirit des de fa anys.

Amb ell van estar el seu fill David, a més de Rocío i el seu xicot Manuel Bedmar. Quan s'apropa fins a Màlaga, procura desconnectar i aprofitar de la companyia de la seva família. Són el millor suport en les situacions més delicades.

L'última vegada que se'l va veure va ser dijous passat, quan tornava a casa després de recollir la petita Lola del col·legi. Dissabte també va ser captat sortint del garatge, i aquest dimarts era a l'interior de l'habitatge familiar de Màlaga. Així ho van revelar a El programa de Ana Rosa.

Pel que sembla, no estaria sol. L'acompanyava tota la família, fins i tot Olga Moreno. L'empresària sevillana comptaria, a més, amb la visita d'una de les seves millors amigues, que també estaria gaudint de la vetllada en un ambient distès.

Antonio David davant la clínica estètica on s'han operat Rocío i Olga
Antonio David Flores ha tornat a Màlaga | Europa Press

Cal no oblidar que tant Olga com Rocío es troben en ple procés de recuperació després de ser operades. Fa uns dies, totes dues van passar pel quiròfan per sotmetre's a una lipoescultura. Durant unes setmanes han de fer repòs sense poder fer grans esforços.

Feia temps que Antonio David Flores no aconseguia reunir els seus éssers estimats a casa. En concret des de Nadal. A partir d'aquí, la relació entre alguns membres del clan es va anar refredant.

L'aparició en escena de Marta Riesco va provocar que sorgissin problemes amb la seva filla o amb la mateixa Olga. Ara, la situació torna a fer un tomb després de confirmar-se la separació de la periodista de Mediaset.

L'excol·laborador de Sálvame ara té l'oportunitat de donar explicacions a la seva gent. De concretar en quin estat es troba la relació amb la reportera. Tot apunta que haurien trencat de manera definitiva, però podria ser un simple sotrac per generar més interès mediàtic.

En qualsevol cas, la que havia estat la seva xicota fins divendres passat ja va avançar que es prendrà uns dies de descans. Vol desconnectar i fugir durant un temps de la persecució de la premsa. Aquest període també us servirà per reflexionar i posar ordre a la seva vida.

Foto de la família Flores Carrasco
Antonio David ha aconseguit reunir a tota la seva gent | Cedida

 

Els motius d'Antonio David per no divorciar-se

Antonio David Flores es troba molt molest pel paper adquirit les últimes setmanes per part de Marta. Cada vegada va anar guanyant més protagonisme en els programes, i no dubtava a parlar d'ell. Fet que no va agradar gens el malagueny.

La intenció era fer la presentació oficial del seu noi a l'aniversari de divendres passat, però ell finalment va declinar la invitació. Va optar per anar-se'n a Màlaga en companyia dels seus, fet que li va semblar un gest de traïció a la periodista.

Ella assegurava aquest dilluns al seu programa que «l'únic responsable» del final de la relació era l'ex de Rociíto. Creu que no va fer tot el que devia per estar amb ella.

Es pregunta «per què no demana el divorci», quan Antonio David diu que vol «la separació». Segons la seva opinió, «avui dia es presenta de manera unilateral, sense tenir el permís del cònjuge». Ella confirmava que sabia «la resposta, però no te la puc dir», ja que «això és cosa d'ells».