Revelen la xifra real que ha guanyat Rocío Carrasco per gravar el documental

La col·laboradora ha obtingut una gran quantitat de diners per explicar la seva història

Després de 25 anys apartada dels mitjans de comunicació i sense parlar de la batalla familiar, Rocío Carrasco ha tornat a aparèixer per explicar tota la veritat sobre la seva vida. Així doncs, diumenge passat, 21 de març, Telecinco va estrenar les dues primeres parts del seu documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', una sèrie on la filla de Rocío Jurado ha revelat diversos draps bruts sobre Antonio David Flores i el seu intent de suïcidi, entre moltes altres coses.

Fins ara, l'exguàrdia civil havia aconseguit que la gent cregués que la col·laboradora de televisió havia estat la qui havia propiciat la batalla familiar i que la titllessin de mala mare. No obstant això, el punyent testimoni de la filla de Rocío Jurado ha captat l'atenció de molts espectadors, fins i tot de part del sector polític.

La descomunal quantitat de diners que s'ha endut Rocío Carrasco

Tot i que ha sigut difícil per Rocío Carrasco seure en una cadira i explicar la veritat, tant que ha trigat 25 anys a fer-ho, el que probablement ha acabat per convèncer-la ha estat el rerefons econòmic que hi ha després d'aquest projecte televisiu.

Encara que anteriorment ja li havien ofert grans quantitats de diners per explicar davant les càmeres la seva història, és la primera vegada que la filla de Rocío Jurado parla públicament sobre el tema. I això és una cosa que no ha passat desapercebut per a res, i són molts els que s'han preguntat quant ha guanyat la col·laboradora pel documental.

Fa més d'un any que Rocío Carrasco està enredada en aquest projecte, que consta de diversos capítols, però la realització d'aquest reportatge no ha estat fàcil pel fet que les negociacions pels diners que cobraria per explicar la veritat es van perllongar durant diversos mesos, fins que finalment van aconseguir arribar a un acord.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No ha transcendit quina és la xifra real que ha obtingut pel documental, però alguns mitjans de comunicació han assenyalat que la filla de Rocío Jurado s'ha beneficiat amb més d'un milió d'euros pels cinc capítols que conformen el reportatge de la seva història, és a dir, 200.000 euros per cada lliurament.

Una descomunal quantitat que també ha servit perquè molts usuaris de les xarxes socials hagin posat en dubte la versió de la col·laboradora de televisió. Aquests individus han assenyalat que la mare de Rocío Flores ha parlat davant de les càmeres simplement per aconseguir obtenir un gran benefici econòmic per ella i que realment no ha explicat la veritat.

'Mediaset' acomiada Antonio David Flores

Malgrat que són molts els que han defensat que Rocío Carrasco està mentint, la major part de les persones que han vist el documental han cregut la seva història. Tant és així que, fins i tot, 'Mediaset' ha decidit deixar de comptar amb Antonio David Flores després de l'estrena del reportatge.

Encara no hi ha hagut confirmació oficial al respecte, però, és obvi que la decisió de la companyia està relacionada amb el que ha explicat la filla de Rocío Jurado.

La decisió de prescindir d'Antonio David Flores ha estat presa després que Rocío Carrasco revelés en el seu documental que havia estat víctima de violència de gènere durant anys i així, la mare de Rocío Flores ha relatat uns greus episodis de maltractament físic i psicològic en el seu documental.

Entre aquests un dels més greus va ser quan es va colpejar el cap fortament contra una taula després una forta estirada de cabells per part de l'exguàrdia civil: «M'agafa dels cabells i em dona per avall, però no sé d'on ve el perquè d'això». I aquest fet, juntament amb els altres episodis de violència que ha explicat, han estat claus perquè 'Mediaset' hagi decidit prescindir d'Antonio David Flores.


Comentaris

envia el comentari