Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló confirma el pitjor escenari de l'embaràs i Rafa Nadal ja no ho amaga

Xisca Perelló ja no amaga la situació del seu embaràs problemàtic

Xisca Perelló continua preocupada pel seu estat de salut quan falten poques setmanes perquè doni a llum el primer fill que tindrà amb Rafa Nadal. A més, els metges la cuiden de manera exhaustiva a l'hospital de Palma on està ingressada des de fa un mes aproximadament.

Mentrestant, Rafa Nadal ha viatjat fins a Madrid per rebre un guardó pel qual es reconeix la seva trajectòria dins i fora de les pistes. També s'ha valorat especialment la difusió que Nadal ha fet de la marca Espanya allà on ha jugat durant tota la seva carrera. El rei Felip VI li va entregar el guardó i el marit de Xisca Perelló ha compartit una publicació d'allò més afectuosa sobre el moment viscut fa unes hores.

Xisca Perelló confirma les sospites del seu embaràs

Rafa s'ha vestit de vint-i-un botó per anar fins a la Universitat d'Alcalá de Henares. Allà, al Paranimf de la universitat, ha rebut el premi Camino Real. També ha parlat de la seva vida personal, especialment sobre l'embaràs de la seva dona Xisca Perelló. La veritat és que era obvi que, durant l'entrega d'aquest guardó, li preguntarien per l'estat actual de la seva dona. Sobretot, després dels rumors que han sorgit les últimes setmanes sobre el seu estat després de l'ingrés hospitalari del 22 d'agost.

Xisca Perelló està embarassada del seu primer fill i la setmana 31 de gestació es va veure obligada a ingressar en un hospital per complicacions. Després de recollir aquest premi a la ciutat de Madrid, el 22 vegades campió de Grand Slam ha comentat que «aquest any està sent diferent, complicat».

Rafa Nadal parla clar sobre l'embaràs de la seva dona

«Més enllà de les lesions, també per les novetats personals i familiars. És un any d'alegries i també de moments difícils. Per això, el fet de rebre un reconeixement com el d'avui és una alegria. La intenció és continuar portant el nom d'Espanya pel món i continuar competint». Aquestes paraules denoten certa preocupació en el tennista balear, que no veu l'hora que la seva dona doni a llum, per fi, al primer fill del matrimoni.

Tot i tenir una enorme popularitat des que era molt jove, Rafa sempre ha portat amb la màxima discreció possible la seva història d'amor amb Xisca Perelló. Igualment, està passant amb l'embaràs, encara que sí que és cert que s'han filtrat informacions que no han agradat gens al balear.

El tennista se'n va de casa de nou per a disgust de Xisca Perelló

El tennista ha parlat alguna vegada sobre que serà pare per primera vegada, però ho ha fet sempre per deixar clars certs assumptes o per verificar fets puntuals. Un dels últims aclariments que va donar Nadal sobre aquest assumpte va ser fa escasses setmanes. A l'Open dels Estats Units va revelar que, malgrat l'ingrés de la seva dona, es trobava bé i el seu futur fill no estava en perill.

D'altra banda, Rafa Nadal continuarà entrenant-se a les pistes de la seva acadèmia a Manacor per viatjar en unes hores a Londres per disputar amb Roger Federer i altres tennistes la Copa Laver. Aquest esdeveniment suposarà la retirada absoluta del jugador suís, que anunciava la setmana passada que, amb 41 anys, deixava la raqueta per sempre. Una notícia que ha causat un gran impacte al món del tennis i a l'esportista balear en particular.

▶️ Vídeo del dia