Imatge de Xisca Perelló.

Xisca Perelló ja no pot amagar més el secret del seu bebè: queda molt poc

Xisca Perelló volia portar el seu embaràs amb total discreció

Els rumors eren certs. Després de diverses setmanes especulant amb el possible embaràs de Xisca Perelló i Rafa Nadal, per fi, s'ha confirmat aquesta esperada notícia. Ara, Xisca Perelló no ha pogut amagar més el que estava intentant amagar del seu futur bebè.

Aquest dimecres, 15 de juny, la revista ¡Hola! va revolucionar el món de la premsa rosa en publicar unes reveladores imatges. S'hi podia veure el matrimoni gaudint d'un preciós dia al mar.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Xisca Perelló serà mare. | GTRES
 

Però el més sorprenent d'aquestes instantànies va ser la panxeta que Xisca Perelló no es va preocupar d'amagar.

Ara, malgrat els intents del matrimoni per portar aquesta nova etapa de les seves vides amb discreció, han sortit a la llum les primeres informacions de l'embaràs de Xisca Perelló.

Xisca Perelló ja no pot amagar més aquest secret

El que menys s'esperava Xisca Perelló és que tots els rumors sobre el seu embaràs hagin sortit tan aviat a la llum. I és que, en menys de 24 hores, el mitjà digital Última Hora ja s'ha fet ressò de la informació que la parella intentava protegir.

Malgrat tots els seus intents per portar aquesta notícia amb la màxima discreció possible, no han aconseguit el seu objectiu. Des que la revista ¡Hola! va publicar les primeres fotos de la dona de Rafa Nadal presumint de panxeta, han sortit a la llum algunes dades que la parella encara no volia compartir.

Fotografia de Rafa Nadal amb Xisca Perelló.
Xisca Perelló no volia que aquestes dades sortissin a la llum. | GTRES
 

Segons aquest mitjà de comunicació, Xisca Perelló ja es trobaria al segon trimestre de l'embaràs, més concretament estaria de cinc mesos.

A més, han pogut confirmar en exclusiva el sexe del fill que Xisca Perelló i el tennista estan esperant. Gràcies al seu avançat estat de gestació, aquest mitjà ha pogut confirmar que la parella està esperant un nen.

Xisca Perelló i Rafa Nadal sempre havien volgut ser pares

Tant Xisca Perelló com el seu marit mai no han tingut cap problema a expressar les ganes que tenien d'ampliar la família. De fet, durant aquests últims anys, han estat diverses les ocasions en què Rafa Nadal s'ha volgut pronunciar sobre això.

L'any 2017, el guanyador de 22 Grand Slam ja va deixar molt clares les seves intencions de convertir-se en pare. «Tinc la intenció i la il·lusió de formar una família. M'encanten els nens i m'agradaria que els meus fills fessin el que els agrada».

Però no va ser fins al 2020 quan va donar més detalls sobre la seva possible descendència. Durant una de les seves intervencions públiques, el marit de Xisca Perelló va confessar què és el que li agradaria més que fessin els seus futurs fills.

Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç
Rafa Nadal i Xisca Perelló comencen una nova etapa a la seva vida. | GTRES
 

«M'agradaria que practiquessin esport, el que volguessin. Crec que hi ha esports, no tots, evidentment, que ajuden a créixer amb uns valors adequats de companyonia, d'esforç, de respecte, i penso que és un bon model educatiu per als joves. O sigui, que sí, m'agradaria».

I, encara que va confessar que li encantaria que els seus hipotètics fills sentissin la mateixa passió que sent ell pel tennis, també va deixar molt clar que no és el més important.

«Però l'esport no és l'únic camí per tenir una bona formació; n'hi ha d'altres que són molt vàlids també. Però jo, com a esportista i sabent com és el món de l'esport, sí que em faria il·lusió que d'alguna manera fossin esportistes. No dic professionals, però que tinguessin l'esperit de ser esportistes».