Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Xisca Perelló.

Xisca Perelló pren una decisió dràstica amb el bebè i se'n van de Mallorca

Xisca Perelló decideix animar el seu marit lluny de casa

Xisca Perelló sembla trobar-se de meravella després de donar a llum al seu primer fill fa tot just un mes. De fet, Xisca es troba tan bé que no ha dubtat a emportar-se'l a l'estranger, concretament a Torí, a Itàlia.

És el primer viatge que fa al costat del petit i ho ha fet per animar el tennista en un partit molt important. Rafa Nadal participava en la Copa de Mestres de Torí i allà presumia de tenir a la grada dues persones molt especials: la seva dona i el petit Rafa.

Quan va néixer el seu fill, Nadal va haver d'anar-se'n per competir en el torneig Masters 1000 de París-Bercy. Separar-se de la seva família va ser més difícil del que esperava en aquell moment, quan havia nascut el seu fill. No obstant això, va fer un apunt positiu a aquella situació, ja que amb els avanços tecnològics podia seguir en contacte amb ells. «Ara tenim la sort que amb la tecnologia pots fer videotrucades i és una cosa que ajuda molt», deia.

Xisca Perelló a punt per a la nova vida

Precisament, en aquests tornejos el tennista parlava de la seva paternitat. «Sempre ha estat dur anar-me'n de casa per jugar, sincerament, però ara amb el meu fill encara més. És curiós que ja el trobo a faltar i només el conec des de fa tot just tres setmanes. Deixes el teu fill a casa i no el pots veure després de dues o tres setmanes, quan ens acabem de conèixer, i ja el trobes a faltar. És una nova experiència, però tots els canvis són difícils a la vida», deia en una roda de premsa.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló ha estat un dels suports més importants de Rafa. | Europa Press

Allà a Itàlia han aprofitat les estones lliures per sortir a passejar pels carrers de la capital de Piemont i gaudir del temps junts. Ni tan sols l'oratge els ha impedit aprofitar aquests dies en família a l'estranger. Xisca Perelló ha vist com el seu marit feia un esforç per compaginar la seva faceta com a pare i esportista. El balear continua conquistant rànquings i pistes allà on vagi, així ho ha fet també en aquest torneig de Torí.

La dona de Nadal s'ha deixat veure molt feliç i recuperada del part, malgrat que, tal com recordem, va tenir problemes durant els mesos de gestació. El petit de Xisca naixia la setmana 37, molt abans del previst, però, afortunadament, tant ella com el petit gaudeixen de salut. 

El naixement del primer fill els ha canviat la vida. El 22 vegades guanyador del Grand Slam declarava llavors que no volia ser pare fins que es retirés. No obstant això, com que continua triomfant, la parella va decidir fer el pas abans d'hora.

Rafa Nadal va avançar al seu moment que no es trobava en el seu millor moment professional. «Arribo sense ritme, però a París estava jugant bé, guanyant set i break a un bon jugador, Tommy Paul. Estic content perquè he pogut entrenar i vinc amb la il·lusió de fer-ho bé. Si no pensés que tinc opcions de lluitar pel que he vingut, no estaria aquí. Crec que tinc les meves possibilitats», se sincerava sobre la seva situació.