Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló reapareix acompanyada després de decidir què farà amb la seva relació

Xisca sota el focus mediàtic per una imatge

És evident que una de les parelles del moment està vivint una etapa especialment dolça. Així és, ens referim a la consolidada relació entre Xisca Perelló i Rafa Nadal, que estan esperant el seu primer fill en comú.

Des que es va començar a rumorejar el possible embaràs de la mallorquina, fa uns mesos, ningú no va poder evitar preguntar-se si la parella havia fet el pas de formar la seva pròpia família. Per aquest motiu, no van tenir més remei que sortir a confirmar allò que era un secret de domini públic. Així mateix, van admetre que Xisca Perelló estava embarassada i donaria a llum aproximadament a l'octubre.

A més a més, aprofitant que ja coneixien el sexe del nadó, van confessar que estaven esperant un nen. A partir de llavors, s'ha pogut veure més d'una vegada la dona del tennista lluint panxeta, encara que ho tracti de dissimular.

Com s'esperava, Xisca Perelló ha estat enxampada gaudint d'un gran pla al costat del seu marit, on també s'ha pogut observar el seu estat avançat.

Xisca Perelló llueix embaràs al concert d'un destacat artista

Després de cancel·lar el seu partit de semifinals a Wimbledon, Rafa Nadal ha optat per gaudir d'unes vacances merescudes abans de començar la nova temporada. Per aquesta raó, no ha dubtat a passar temps amb els seus éssers estimats i romandre a la seva estimada Mallorca.

Així mateix, seguint la línia d'altres personatges públics, el marit de Xisca Perelló ha gaudit de la companyia dels seus amics en un iot de luxe al Mediterrani. D'aquesta manera, el tennista ha inaugurat el període de vacances.

D'altra banda, tampoc no s'ha pogut perdre alguns concerts dels seus amics com ara Maluma i Sebastián Yatra. Justament amb aquest darrer, manté una excel·lent relació des de fa alguns anys, de fet, tant és així que moltes vegades han posat junts.

La darrera vegada va ser, en realitat, fa 4 dies. «Vam fer un pols i Yatra em va destruir. És la veritat i s'havia de dir. @sebastianyatra, crack, força sobrehumana», deia el tennista mallorquí.

L'intèrpret de Tacones rojos li feia broma dient «gràcies, Rafa, que bé que ho acceptis i ho comparteixis amb la resta del món». No obstant això,no és l'única persona amb qui el colombià té bon rotllo, sinó que també compta amb l'amistat de Xisca Perelló.

De fet, per aquesta sèrie de raons, la parella i Maribel Nadal no han dubtat ni un segon a anar al concert que feia Sebastián Yatra a l'illa de Mallorca. Evidentment, tampoc podia faltar posar al costat del cantant i publicar-ho a les xarxes socials

Així mateix, s'ha pogut observar Xisca Perelló lluint un vestit blanc elegant, el color ideal per presumir del bronzejat de la pell, i un avançat estat de gestació. La veritat és que per l'ajustat outfit s'ha pogut veure amb claredat la seva figura, res a veure amb la vestimenta que portava els primers mesos d'embaràs, que era roba folgada.

Els plans professionals de Rafa Nadal

Sens dubte, des que es va descobrir l'embaràs de la mallorquina, Xisca Perelló va decidir no amagar més la panxa i començar a portar vestimentes més ajustades al seu cos.

D'altra banda, tot indica que, encara que solen portar un estil de vida més discret, els darrers dies s'han deixat veure més. Tot apunta que va vent a popa i la parella està gaudint d'aquests dies de descans, abans que el tennista torni a la rutina.

Rafa Nadal jugant
El tennista va patir una lesió que li va impedir jugar contra Nick Kyrgios. | GTRES

La veritat és que encara que Nadal va haver d'absentar-se del Wimbledon per una fissura a la zona de l'abdomen, la lesió era temporal i, per aquest motiu, tornarà a la seva professió. Justament, d'aquí a unes setmanes, començarà els seus entrenaments per preparar-se de cara a l'US OPEN.

De manera que, de moment, prefereix descansar el màxim temps possible abans de tornar ja recuperat i amb més força que mai.