Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Ginés Corregüela i Yaiza Martín

Yaiza Martín revela si trencarà amb Ginés Corregüela després de 'Supervivientes'

Yaiza Martín ha parlat després del retrobament amb Ginés

Yaiza Martín continua estant en el punt de mira com des que va ser expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes'. Fins ara ho ha estat pels testimonis que han sortit en contra d'ella i pel seu 'joc' amb la possibilitat d'estar embarassada de Ginés. Les últimes hores ho està perquè es vol saber si continuarà amb ell després del programa.

Yaiza és conscient que han saltat les alarmes sobre una possible ruptura per la fredor de la trobada a plató. I també perquè ella ha incomplert el que ell li va demanar: que no es fiqués amb les filles. Per això hi ha interès a saber si continuaran junts i ara ella ho ha revelat.

Abraçada Ginés Corregüela i Yaiza Martín
Yaiza Martín ha vist que els rumors de ruptura han sorgit després d'un retrobament una mica fred. | Mediaset

Yaiza Martín aclareix la seva relació sentimental

La xicota de Ginés ha vist que ha sortit a la llum que la nit del retrobament ell no se'n va anar de Telecincoamb ella. Després d'un retrobament fred amb la canària a plató, Corregüela va optar per anar-se'n a l'hotel amb els pares i la filla Laura. I això ha provocat les sospites que la fi de la parella és a prop.

Tot i això, ella ha volgut desmentir els rumors de ruptura. Així, en ser preguntada a 'Sálvame' si continuaven junts ha estat contundent: «Estem com abans. La nostra relació no ha canviat ni canviarà per 'Supervivientes'». Yaiza també ha deixat clar que a ell el que «el preocupava era la seva família i ahir va tenir l'oportunitat de veure'n part i això era molt important i no hi ha res que no pugui arreglar».

Martín ha volgut explicar el perquè ella i el seu noi se'n van anar per separat: «Era normal que estant els pares i la filla es quedés una estona més parlant amb ells. Per això just era que jo me n'anés a l'hotel, on ens quedem tots, i quan dic tots, som tots».

Tanmateix, aquesta versió ha estat desmuntada per Kiko Hernández: «Una altra mentida més. Les portes de Telecincoestaven plenes de fotògrafs i teniu una exclusiva pendent. Per tant, el representant us ha dit que no aparegueu juntets».

Ella ha tornat amb el tretze són tretze: «Hem passat la nit junts, estem parlant. Avui hem viatjat a Sevilla i només hi ha hagut temps per arribar a casa i dinar. El que volem és estar junts, que ell ho vegi tot. Hem parlat de les nostres coses, ell sap i és partícip de moltes coses que han sortit i no m'he de justificar de res».

Yaiza Martín parla de la seva situació

Yaiza Martín, a més de deixar palès que continua amb Corregüela, ha aprofitat per aclarir com està ella: «Des que va començar tot això res no ha estat fàcil. Hi ha gent que ha pujat al carro sense demostrar res i fins que vaig sortir jo se li va donar cabuda. Quan surto i demano explicacions, a mi no me'n donen. Ha estat un circ i ara el que jo dic és que Ginés doni al 'play' i que ho vegi tot. I que res d'allò que no es pugui demostrar, almenys per part meva, és la diana fàcil. Però, de veritat, és que ja no tinc força per defensar-me».

A Yaiza també li han preguntat si ell ha vist alguna cosa que l'hagi molestat especialment i ha estat contundent: «No va entendre el perquè deien que havia anat a disfressar-me a platós, quan això va ser abans de jo anar a l'illa. Jo vaig entrar a defensar-lo així i ho tornaria a fer vint vegades més. Era una manera de ser-hi i de defensar de manera més dinàmica que ell estigués al concurs, era un 'show'. Però del meu concurs encara no se m'ha dit res. Només s'ha parlat del meu passat, un passat que cal creure que és real quan la meitat de les coses són fictícies».

Per concloure, sobre el seu comportament a 'Supervivientes' ha exposat: «No estic penedida de com ho vaig fer ni de canviar-ho perquè em feia falta. Va ser com un toc de realitat, que no podia continuar així, atacant per defensar-me, de manera altiva o fins i tot encarant. A mi m'està fent rectificar».