Ylenia Padilla amb la boca oberta i somrient en una imatge d'arxiu

Ylenia assenyala 3 cares de Telecinco: «Un gos no es menja els altres gossos»

L'excol·laboradora de 'Mediaset' carrega contra la 'cúpula' de la cadena

Ja fa mig any que Ylenia Padilla no trepitja un plató de Telecinco, ja que va marxar de la cadena de forma inesperada, i ara treballa com a col·laboradora a 'Yu, no te pierdas nada', un programa radiofònic d''Europa FM', emissora de l'altre gran grup de comunicació espanyol, 'Atresmedia'. Tot i que hi ha passat temps des de la seva marxa, no sembla que tingui moltes ganes de tornar a 'Mediaset', per això, aquest dimarts va carregar contra la 'cúpula' de la cadena, qualificant-los «d'hipòcrites».

El dilluns 24 de maig, Jorge Javier Vázquez va tenir una picabaralla amb Kiko Matamoros a 'Sálvame' després que parlés sobre el jutge Emilio Calatayud, dient d'ell que era un referent en el tema de menors per parlar de les paraules de Rocío Carrasco sobre Rocío Flores. Encara que molts van carregar contra Matamoros, altres fidels seguidors del programa van crear el 'hashtag' #GraciasMatamoros, fet que no va passar desapercebut per l'exparticipant de 'GH VIP' i també va voler donar la seva opinió al respecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Gràcies, Matamoros per demostrar que gos no menja gos»

«Gràcies, Matamoros per demostrar que gos no menja gos i que els caps que et mantenen aquí són uns hipòcrites. No veuràs a cap senyora cridar-li pel carrer ni mal pare, ni drogoaddicte, ni maltractador...», va 'tuitejar' l'exconcursant de 'Gandia Shore', assenyalant la sentència i les declaracions de Diego Matamoros en què definia el seu pare com un «maltractador psicològic» i afirmava que havia tirat a terra la seva mare quan estava embarassada.

Després de llegir nombroses respostes sobre Kiko Matamoros, Padilla va respondre una usuària que li deia que havien de fer-lo fora de la cadena: «No el faran fora de cap lloc. Deu moltíssims diners. A cada programa en tenen un. Els caps de totes les cadenes són homes. Està clar que és l'imperi del nap i no entenc com podeu esperar justícia d'ells. La hipocresia i la manipulació són evidents», lamentava l'excol·laboradora de 'Mediaset'.

Omar Montes, un altre personatge de Telecinco en el punt de mira d'Ylenia

Després de contestar a un altre usuari de Twitter, Ylenia va fer una similitud entre una teòrica tornada als platós d'Antonio David a Telecinco amb el que va succeir al seu dia amb Omar Montes, que va ser expulsat disciplinàriament de 'GH VIP 6' per «incitació de violar una dona borratxa». Ylenia ho té clar i revela què va passar després d'aquell polèmic incident: «L'any següent el van fer guanyador de 'Supervivientes' i el tens a totes les cadenes com a 'ésser de llum', amb l'historial que té... Els blanquegen i els donen ales».

«També van mantenir en secret la seva relació amb una menor, fins que se'n va anar a la cadena de davant, anys després. Protecció i defensa màxima. Ho fan amb tots. Molt diferent de què fan amb nosaltres...», va criticar la de Benidorm al seu Twitter.

El tercer en discòrdia, Kiko Rivera

L'excol·laboradora de la cadena de Paolo Vasile encara tenia munició per disparar contra una altra cara coneguda de la cadena: Kiko Rivera. I amb aquest encara més, després de la seva exposició mediàtica en aquests últims mesos per l'especial de 'Cantora, la herencia envenenada', que deixava per terra la seva mare, Isabel Pantoja

Ylenia opinava de forma molt dura contra el DJ, recordant l'episodi de 'GH Duo' en què el fill de la 'tonadillera' va llançar un plat a terra mentre mantenia una discussió acalorada amb ella. «Però és Pantoja. Van tallar les càmeres, igual que en la meva última festa, per poder omplir en tots els seus programes que Antonio Tejado i jo ens havíem embolicat, sabent que era mentida. Són uns autèntics porcs. Però a cada porc li arriba el seu Sant Martí», ha sentenciat Padilla, que ha carregat contra tots en els últims dies.