Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira es queda de pedra després d'escoltar la veritat: «Tornarà amb Omar»

Yulen, sorprès amb l'actitud de la seva xicota

Yulen Pereira confiava que la seva relació amb Anabel Pantoja anés més enllà de Supervivientes. L'esportista va esperar amb impaciència a la col·laboradora de televisió, qui fa uns dies aterrava a Espanya procedent d'Hondures. Però ara aquesta relació té poques possibilitats de prosperar.

En un primer moment, tothom pensava que la parella es donaria una oportunitat. Però, després de comprovar com va ser de fred el seu retrobament a la gala final del concurs, tot fa indicar que no serà així. Tampoc a la festa que va venir després se'ls va poder veure especialment propers.

Però a Yulen li ha sorgit un altre contratemps. Es tracta de María, una periodista amb qui va estar sortint fa uns anys. Li va revelar a Rafa Mora una sèrie de detalls sobre ell que ajudarien a conèixer-lo una mica millor.

«Ja havia aparegut a la televisió i sembla que li va començar a agradar. Després de la seva primera intervenció s'interessa per com es mou aquest món i per qui el pot introduir de manera continuada», va dir el valencià.

Això demostraria que el seu acostament a Anabel seria únicament per interès. No hi hauria amor ni passió, només ganes d'aconseguir popularitat a través d'una famosa, apunten.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Yulen Pereira va tenir un retrobament molt fred amb la seva xicota. | Telecinco
 

Són diversos els personatges de Mediaset que s'han volgut pronunciar sobre aquesta relació. Molts no creuen que vagi molt més enllà. És el cas de Jorge Javier Vázquez, que va tenir una conversa amb una persona que li va comentar una cosa molt reveladora.

Va voler compartir el seu punt de vista amb els espectadors. Molts dels presents al plató compartien la seva teoria.

Després del seu idil·li amb Yulen Pereira ha passat alguna cosa amb la influencer. S'ha adonat que tot no és tan meravellós com es pensava i que la realitat és ben diferent del que va viure a l'illa.

Aquesta persona li va dir al badaloní que a Anabel «li ha passat una cosa. Quan vas a un lloc i veus una cosa que vols comprar i dius 'com m'agrada'». Tot i això, «quan t'ho emportes a casa dius 'no és com em pensava, no encaixa a casa meva'».

Pel que sembla, la neboda de la 'tonadillera' s'hauria adonat després d'arribar a Madrid que l'esportista «no li agrada». El presentador, a més, té la certesa que tard o d'hora acabarà tornant amb Omar Sánchez. Dissabte passat es van tornar a trobar en un plató i van confessar que es continuen estimant, però ara només com a amics.

Mentrestant, amb el pas dels dies es van revelant detalls desconeguts de l'esportista que va robar el cor a Anabel a Hondures. Segons va confirmar Rafa Mora, fa un any li va començar a agradar el món de la televisió. Va intentar endinsar-s'hi al preu que fos.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
La relació d'Anabel i Yulen és molt diferent a Madrid. | Mediaset
 

Yulen Pereira és tot un galant

Yulen Pereira tindria un especial interès per fer-se famós, i no precisament pels seus triomfs a l'esgrima. Sap que els realities i els programes li podrien aportar molts més diners.

Assenyalen que fa temps «va buscar representant, però es negaven completament perquè tenien por que deixés de banda la seva carrera com a esportista». Però va continuar entestat a fer-se un forat. De fet, va consultar amb diversos exconcursants de Supervivientes per conèixer si després del concurs «hi havia més vida televisada».

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

A més, Rafa Mora li va llançar una advertència a la cosina de Kiko Rivera. «La seva exparella María, periodista de professió, em va explicar que és molt galant amb les dones. Hi ha poques noies a la Comunitat de Madrid que no hagin passat la nit amb ell», va afegir.

Yulen haurà de demostrar ara que la seva relació amb Anabel era sincera, que no va ser un acostament per interès. Només així podrà fer callar tots els rumors.