T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

ARA MATEIX

✈️ Tres diputats catalans, retinguts dins d'un avió pel govern del Marroc

Yurena reapareix destrossada per acomiadar-se de la seva mare

La cantant ha tornat a la televisió per sotmetre's a una teràpia de dol
Imatge de Yurena durant l'últim adéu a la seva mare | CatalunyaDiari.cat

 

D'ençà que va morir Margarita Seisdedos, mare de la cantant Yurena, aquesta no ha tornat a sortir de casa i s'ha aïllat de tot el seu entorn, deixant escapar projectes professionals. En la tarda d'avui, 'Sálvame' ha convidat l'artista per fer-li una teràpia en directe amb una psicòloga que l'havia d'ajudar a orientar el seu dol cap a la seva mare. El seu rostre era molt trist i no aconseguia unir dues frases sense començar a plorar.

 

Un fet que la cantant no es perdona

El moment més dur ha arribat quan el programa ha projectat una imatge de la seva mare i han convidat a Yurena a acomiadar-se de la seva mare, per a dir-li tot allò que no va poder dir-li quan va marxar.  En aquest monòleg, la cantant ha expressat el seu agraïment cap a la seva mare per tot el que havia fet per ella i per haver-la defensat quan tothom li donava l'esquena.

 

Han passat els dies i Yurena encara no aconsegueix perdonar-se no haver estat quan va partir la seva mare. En aquell moment ella estava treballant i va ser informada de la tràgica notícia pels seus familiars.

 

També et pot interessar...