Olga Moreno somrient, amb jaqueta vermella i fons neutre

El 'zasca' d'Olga Moreno a Rocío Carrasco només començar 'Supervivientes'

La dona d'Antonio David s'emociona i fa una declaració d'intencions

Ahir a la nit, 'Supervivientes 2021' va arrencar amb tots els ulls posats en Olga Moreno. La dona d'Antonio David Flores ha fet el salt al món dels 'realities' participant en el més extrem de la televisió, tal com en el seu dia va fer Rocío Flores, la dissenyadora va saltar disposada de l'helicòpter a donar-ho tot i no deixar indiferent a ningú.

En plena polèmica pel documental de Rocío Carrasco, Olga Moreno ja ha començat a donar les primeres declaracions sobre la repercussió que el testimoni de la filla de Rocío Jurado està tenint tant en ella com en la resta de la seva família. El que, sens dubte, va cridar més l'atenció van ser les paraules que va tenir abans de saltar de l'helicòpter i que va ser un clar missatge a l'exdona d'Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Ho dedico als meus nens»

Olga Moreno va esdevenir una de les participants de ple dret de 'Supervivientes' després que l'audiència decidís que el seu destí fos a l'illa i no en el vaixell encallat, però, a conseqüència, la dissenyadora va haver de saltar de l'helicòpter per arribar a terra i començar la seva marxa en el concurs. Tot així, visiblement nerviosa, però amb ganes de començar la seva aventura, la dona d'Antonio David Flores va confessar a Jorge Javier la por que tenia a les altures.

En els minuts anteriors al salt, Olga Moreno es va trencar: «Tinc sentiments molt oposats, però estic bé, amb moltes ganes. Em costa molt tot això, però sentimentalment estic bastant forta i bastant bé. M'ha costat els meus dies de pensament, i ara mateix estic renovada».

Encara que afirmés trobar-se bé, la malaguenya no ha pogut evitar les llàgrimes en enviar-li un missatge a la seva família, el qual hi estava carregat d'intencions i amb una clara destinatària: Rocío Carrasco. «L'hi dedico als meus nens, que els trobo molt a faltar. Al meu marit que, si tornés a néixer, em tornaria a casar amb ell. I la persona que ha lluitat pels seus fills i avui lluita per ella mateixa que és la meva mare», deia amb llàgrimes als ulls i molt emocionada.

Centrada en el concurs

Participar a 'Supervivientes' només s'aconsegueix una vegada a la vida, i Olga Moreno no està disposada a fer que la seva experiència es converteixi en un infern. Per això va arribar disposada a mantenir el cap fred i deixar de banda tot el que s'ha quedat a Espanya: «No puc pensar en els nens, ni en ningú. Et juro que no creia que fos capaç, però tot és de cap. Em centraré en la supervivència, m'ha tocat gent meravellosa i estic molt agraïda per tot».

«No m'agraden els conflictes, sempre vaig amb la veritat per davant i em maten les injustícies. Soc molt lluitadora, em costa obrir-me, però quan m'obro, m'obro en canal. Intentaré agafar tota la força del món i cap endavant», explicava res més començar la seva aventura en els Cayos Cochinos.

El seu amor cap als fills de Rocío Carrasco

Dies abans que comencés 'Supervivientes', Olga Moreno va sincerar-se amb alguns dels seus companys sobre la situació per la qual està travessant a conseqüència del documental de Rocío Carrasco. Així, sense voler entrar molt en detalls, la dona d'Antonio David Flores va defensar al seu marit i va tenir unes emotives paraules cap als fills de Rocío Carrasco.

La malaguenya va deixar clar la bona relació que manté tant amb Rocío com amb David Flores des del mateix instant en què els va conèixer: «Aquesta nena té un cor que ja m'agradaria a mi tenir-lo».  «Jo és que amb el nen... El nen es val per si sol, ell agafa l'autobús, agafa el metro…», explicava recordant David amb afecte.