Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Zayra Gutiérrez

Zayra, la filla de Guti, embarassada amb 22 anys: qui és el pare

Zayra Gutiérrez ha sorprès amb la millor de les notícies

Zayra Gutiérrez ha sorprès amb la millor de les notícies, i és que espera el seu primer fill amb el seu xicot, Miki Mejías.

«Hola, nois, volíem compartir aquesta notícia que no ens pot fer més feliços a tots dos», compartia emocionada amb els seus seguidors. «Estem esperant el nostre primer nadó. Estem molt il·lusionats, molt contents i sobretot amb moltes ganes de viure totes les etapes que ens venen ara».

Era fa molt poc quan la jove presentava oficialment el seu xicot a les xarxes socials, tot i que la relació tampoc ha estat exempta de polèmiques. «Ens vam conèixer fa quatre anys perquè ell estava sortint amb una amiga meva i, al final, he acabat amb ell», explicava Zayra.

De fet, aquesta mateixa amiga no dubtava a anar a Sálvame per parlar-ne fa un temps. «Aquesta amiga ha anat a parlar de mi a Sálvame, a vendre'm la cara, aleshores, la mala amiga és ella... i si jo m'he enamorat d'ell, doncs quina p*t*da».

Imatge de Zayra Gutiérrez, la filla d'Arancha de Benito i l'exfutbolista José María Gutiérrez
Foto de la filla del futbolista Guti, Zayra Gutiérrez de Benito | Instagram

La veritat és que de Miki en sabem molt poc, llevat que té 25 anys i que viu entre Madrid i Londres. Ara, Zayra ha aconseguit fer callar aquestes males llengües que asseguraven que és una persona controladora, gelosa i que se n'ha anat al llit amb ella per interès.

De fet, la seva relació no pot estar més consolidada i fins i tot s'ha arribat a parlar de casament. Queda clar que la parella no pot estar més feliç, i més després de comunicar la millor de les notícies. D'altra banda, la filla de Guti i d'Arantxa de Benito no perd oportunitat de proclamar el seu amor als quatre vents.

Zayra Gutiérrez anuncia que està embarassada

«I de sobte un dia apareixes a la meva vida i fas que tot canviï, fas que sigui la nena més feliç d'aquest món. Ho fas tot per veure'm somriure», són algunes de les precioses paraules que li ha dedicat la jove al seu xicot.

«Les nostres nits, els nostres ressopons... Amb tu tot és màgic i únic. Per això, sé que ets tu i que vull passar la resta de la meva vida amb tu. T'estimo, dormilega». Ara queda saber com s'hauran pres aquesta notícia tant Arantxa com Guti, que es convertiran en avis molt joves, amb 46 i 53 anys respectivament.

Zayra, que sempre s'ha caracteritzat per ser una noia força rebel, sembla haver trobat una certa estabilitat. Això, d'altra banda, tindrà molt contents els seus pares després de totes les polèmiques que ha arribat a protagonitzar en el passat.

La jove saltava al focus mediàtic sobretot durant la pandèmia, per les festes que muntava amb els seus amics sense respectar cap de les mesures de seguretat imposades a causa de la Covid.

Les seves contínues gresques i la seva forta personalitat portaven maldecaps tant a Guti com a Arantxa, que ja no sabien què fer per parar-li els peus.

Imatge de Zayra Gutiérrez amb el seu pare.
Foto de Zayra Gutiérrez amb el seu pare, José María Gutiérrez 'Guti' | Xarxes socials

De fet, sembla que la relació entre pare i filla arribava a ressentir-se força per aquest mateix motiu. Tot i això, fa molt poc, la mateixa Zayra deixava clar que estaven passant per un gran moment i fins i tot posaven junts.

Zayra estima amb bogeria els seus germans, dos dels quals són fruit de la relació del futbolista amb Romina Belluscio. Romeo, el petit de la família, arribava al món fa tot just dos anys, per la qual cosa es portarà molt poc amb el seu futur nebot.