IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa, desbocada: La frase en directe que la retrata i de la que pocs se'n van adonar

La presentadora prendrà mesures

Ana Rosa Quintana al plató d''El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana afirma que ella es posaria mascareta | Telecinco

Els programes de televisió inunden els seus espais amb les últimes novetats sobre l'arribada del coronavirus a Espanya. Entre les diverses informacions que posen en guàrdia als espectadors, hi ha alguns que ens aconsellen no entrar en pànic mentre que uns altres aborden les notícies amb un gran alarmisme.

Els experts en la matèria ens informen que, tot i la seva ràpida propagació, el coronavirus té un índex de mortalitat molt baix, per això es tractaria d'una grip una mica més violenta per aquelles persones que pateixen patologies prèvies. 

Però les imatges de turistes confinats en hotels, i el control i aïllament de persones que han viatjat a zones de risc, no ajuden a la població a pensar sobre el fet que es tracta s'una simple grip. De fet, els metges asseguren que totes les mesures són preventives, per evitar que el virus arribi a aquestes persones amb un alt índex de risc. 

Entrevista a una experta

'El programa de Ana Rosa' va entrevistar María Neira, la directora de Salut Pública de l'Organització Mundial de la Salut, on afirmava que era irracional i desproporcionat» que les mascaretes estiguessin esgotant-se, ja que aquestes no evitaven el contagi.

En aquest debat es trobaven els col·laboradors d'Ana Rosa Quintana, quan la presentadora va assegurar que «si jo pujo a un avió, em poso una màscara». Una afirmació que Eduardo Inda no va passar per alt opinant: «Quedaries molt lletja amb això posat». «Li poso Swarovski, però me la poso!» va afegir Ana Rosa entre riures.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari