YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Quim Torra anuncia el confinament de tot Catalunya pel coronavirus

El cap de l'executiu català ho ha anunciat aquest divendres a la tarda

Quim Torra després de la seva reunió amb Pedro Sánchez (06-02-2020)
Quim Torra ha anunciat el confinament de tot Catalunya | GTRES

El president Quim Torra ha anunciat aquest mateix divendres a la tarda que l'ordre de confinament s'estén a tot Catalunya davant la crisi del coronavirus

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Confinament a tot Catalunya pel coronavirus

El cap de l'executiu català ha comparegut per anunciar tota una sèrie de noves mesures davant la crisi del coronavirus. Entre elles, ha estès el confinament d'Igualada i a partir d'ara s'aplicarà a tot Catalunya

En aquest sentit, la Generalitat demana limitar la mobilitat de totes les persones, ja que d'aquesta manera s'ajudarà a evitar la propagació del COVID-19. Aquesta mesura equival al fet que hem d'evitar els desplaçaments i també reduir la vida social per millorar conjuntament aquesta crisi d'emergència sanitària.

Per aquest motiu, el president Torra ha anunciat al president Sánchez la mesura de confinar tota Catalunya i ha aprofitat per demanar-li ajuda en relació amb el control de ports i aeroports del territori, i així poder limitar les entrades i sortides del país, advertint: «Estem preparats per fer-ho. Tenim la capacitat per fer efectiu el confinament de Catalunya. No ens podem permetre el col·lapse del sistema sanitari».


Comentaris

envia el comentari