YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El govern espanyol tomba l'ERTO de Burger King

L'Executiu de Sánchez considera que l'empresa pot continuar perfectament amb el seu servei a domicili

Burger King va anunciar un ERTO per la crisi del coronavirus | Cedida

El govern espanyol ha decidit tombar l’expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) de Burger King després d'avaluar la documentació, ja que considera que no es duu a terme per causes de «força major» i podrien seguir amb el seu servei a domicili. Així, el ministeri de Treball ha rebutjat la petició de Burger King d'enviar a casa els 14.000 treballadors afectats.

La companyia va anunciar que cancel·laria el seu servei a domicili per lluitar contra la propagació del coronavirus just després de decretar-se l'estat d'alarma en tot l'Estat. «Aquesta decisió ha estat adoptada després de valorar les millors alternatives per a mantenir l'ocupació tan aviat com finalitzi aquesta situació i garantint l'estabilitat de la companyia», va assenyalar Burger King.

L'ERTO no compleix els requisits per ser avalat 

Treball estima així que la cadena de menjar ràpid és totalment capaç de seguir operant amb alguns dels seus serveis, com és el cas de l'entrega de menjar a domicili o de la recollida de comandes en cotxe als restaurants habituals. D'aquesta manera, Burger King haurà de replantejar l'ERTO al·legant força major


Comentaris

envia el comentari