IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Iker Jiménez assenyala l'origen del coronavirus: «No és cap invent»

Iker Jiménez qüestiona les mesures de seguretat de laboratori de Wuhan

Iker Jiménez amb un paper a la mà a 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez assegura que el virus és d'origen artificial | Cuatro

Iker Jiménez ja té la seva pròpia teoria sobre l'origen del Covid-19 i el presentador no ha dubtat a fer-la pública a través del seu programa a Youtube, 'La estirpe de los libres'.

El mític presentador ha dut a terme una investigació en la qual posa sota el punt de mira el laboratori P4 de Wuhan, assegurant que aquest és «el lloc del qual tothom parla i especula, però que gairebé ningú ha vist»

Dins del laboratori de Wuhan 

«El seu nivell de seguretat és 4, el més alt del món. S'hi treballen amb patògens fulminants i amb experimentació animal; es busquen controls de pandèmies i vacunes (...) És un dels majors planters del món de virus emergents, hi ha més de 2.000 en les seves càmeres de fred», assenyala Jiménez per afegir més tard que «moltes de les coses que passen aquí segueixen sent un secret».

A més, el presentador de 'Cuarto Milenio' assegurava que l'origen té un origen artificial: «És bastant plausible que el genoma d'aquest coronavirus tingui seqüències molt semblants a la SIDA». Per explicar l'origen del virus, Iker fa esment a un article del Washington Post que es feia ressò d'«errors en mesures de seguretat i en risc de transmissió a humans», en aquest laboratori durant una visita que van fer dos diplomàtics de l'ambaixada dels EUA.

En la seva investigació, Iker Jiménez recalca que actualment no només hi ha un laboratori a Wuhan on es realitzin experiments d'aquest tipus, sinó tres, i que en ells «s'intenten fer transformacions genètiques i potenciar virus. Això és una realitat».

«Hi ha professionals que s'encarregaven de provocar pandèmies»

A més, el periodista no va dubtar a assegurar que el virus podria haver estat dissenyat per defecte i fins i tot ha mostrat unes patents de coronavirus enviats per un metge mexicà: «Veiem els enfilalls dels components d'aquests coronavirus, perquè es patenten i com es patenten. Això existeix, no és cap invent i pot donar la pista oberta a aquells que creuen que això va poder ser dissenyat».

«Hi ha coronavirus que es patenten per una qüestió de vacuna, per una qüestió de companyies que si passa alguna cosa o la vacuna reactiva amb aquesta potenciació, amb aquest tall, tenen drets sobre aquesta fórmula per després fer la vacuna i que no te la faci un altre», apuntava. Finalment, el periodista afegia que es investigació demostrava que existien desenes de professionals que s'encarregaven de provocar pandèmies. «No és ficció. Això es feia en aquest laboratori de Wuhan», assegurava rotundament.


Comentaris

envia el comentari