Decisió dràstica de la Lliga pel coronavirus

Aquest matí s'anunciava que el Barça - Nàpols es jugaria a porta tancada

Cames d'una persona jugant a futbol
Els partits de Primera i Segona divisió es jugaran a porta tancada| CatalunyaDiari

Els casos de coronavirus no cessen i el món de l'esport també es veu afectat. Després que avui s'anunciés que el partit de vuitens de final Barça - Nàpols de la Champions League de la setmana que ve es disputarà a porta tancada, ara la Lliga ha anunciat que als clubs de Primera i segona divisió que les pròximes jornades també es duran a terme a porta tancada per decisió del govern espanyol.

En concret, seran les jornades 28 i 29 a Primera divisió, i les 32 i 33 a Segona, segons informa 'Marca'. La informació serà oficial després de la reunió del Consell de Ministres, ja que la decisió ha estat presa pel govern espanyol.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Més partits sense afició

Aquesta mateixa setmana el València-Atalanta i el PSG-Borussia Dortmund es jugaran la seva continuïtat a la Champions també sense les seves aficions, després de la decisió de les autoritats sanitàries espanyoles i franceses. De les grans lligues europees, Itàlia confirmava la suspensió de la Sèrie A, com la resta de competicions esportives del país, fins al pròxim 3 d'abril, després que ja s'haguessin jugat alguns partits a porta tancada. Per la seva banda, la lliga francesa també jugarà els seus partits sense públic com a mínim fins al 15 d'abril.


Comentaris

envia el comentari