Mor el conegut actor de la saga Star Wars Andrew Jack per culpa del coronavirus

L'intèrpret, que també era un il·lustre entrenador vocal de rodatge, ha passat els seus últims dies sense la seva dona

Andrew Jack, l'actor de Star Wars
Andrew Jack ha mort als 76 anys | Cedida

L'actor Andrew Jack, conegut per interpretar el paper de Caulan Ematt, el líder de la Resistència a Star Wars, ha mort als 76 anys per culpa del coronavirus en un hospital de Londres. Jack era un dels entrenadors vocals més importants a la indústria del cinema i va preparar els accents dels personatges més icònics d''El senyor dels anells', 'James Bond' amb Pierce Brosnan i altres pel·lícules, com les recents de la saga Marvel.

La seva dona no ha pogut estar al seu costat

Fa tan sols unes setmanes va començar a treballar en la nova pel·lícula de Batman, que protagonitzarà Robert Pattinson. Aquest, de fet, havia de rebre la preparació vocal de Jack. Segons el representant de l'actor, Jill McCullough, quan Andrew va morir la seva dona estava en quarantena a Austràlia, per la qual cosa no va poder acompanyar-lo.

«Andrew vivia en una de les cases flotants més antigues del riu Tàmesi, era molt independent però estava bojament enamorat de la seva dona; qui també era entrenadora de dialectes: Gabrielle Rogers», ha declarat McCullough. «Ella no va poder veure'l ni parlar amb ell al final de la seva vida i existeix la possibilitat que no se celebri un funeral», ha afegit el representant lamentant la situació que viuen molts morts i familiars aquests dies.


Comentaris

envia el comentari