Una parella d’avis mor per coronavirus el mateix dia a Itàlia

Tenien febre des de vuit dies abans de ser hospitalitzats

Luigi Carrara i Severa Belotti, 86 i 82 anys, han mort de coronavirus el mateix dia a Itàlia, 10 de març del 2020
Luigi Carrara i Severa Belotti, 86 i 82 anys, han mort per coronavirus el mateix dia a Itàlia | Facebooc (Luca Carrara)

Una parella italiana ha mort el mateix dia a causa del coronavirus. Avui, hi ha unes 170.000 persones contagiades globalment, amb més de 6.500 morts, en més de 140 països de tot el món. Mentre que la Xina continua sent el país més afectat, tot i que ja està decreixent el nombre de contagiats, Itàlia es troba en segona posició amb més de  24.000 contagiats i 1.809 víctimes mortals.

Tenien febre i no van ser atesos

Entre elles estan Luigi Carrara i Severa Belotti, una parella de 86 i 82 anys que feia més de 60 que estava junta. Tots dos estaven en aïllament, com els més de 60 milions d’italians, a casa seva a Albino, Bèrgam, per evitar la propagació del coronavirus. Tanmateix, en els darrers dies havien tingut febre alta, però no van rebre assistència mèdica fins que Luigi va haver de ser hospitalitzat el passat dissabte 7 de març. L’endemà va ser ingressada Severa i, en qüestió de poques hores de diferència, tots dos van perdre la vida.

A través de les xarxes socials, el seu fill Luca s’ha acomiadat d’ells amb unes paraules molt emotives i, segons ell mateix ha explicat al diari italià ‘Il Corriere della Sera’, ni tan sols va poder acomiadar-se d’ells: «Van morir sols, així funciona aquest virus. Els teus éssers estimats es queden sols i no pots ni dir-los adeu, abraçar-los, tractar de donar-los una mica de consol, potser, fins i tot, una bona mentida: tot anirà bé».

Al Facebook, Luca ha escrit: «Hola pare i mare, aquest malvat virus us ha pres als dos el mateix dia. Continuareu discutint allà dalt? Crec que sí, però després acabareu amb una abraçada. Sempre estareu al nostre cor. Us estimo. Bon viatge».


Comentaris

envia el comentari