La infanta Sofia i la princesa Elionor

El lloc on passen la quarantena Elionor i Sofia per no infectar-se

Les filles dels actuals reis d'Espanya han hagut de suspendre les seves classes, igual que tots els escolars de Madrid

Ningú se salva de la pandèmia del coronavirus. Siguis de la classe social que siguis, o desenvolupis el càrrec social que sigui, si el virus t'enxampa, no tens escapatòria.

I precisament per evitar el contagi de la princesa Elionor i la infanta Sofia estan treballant des del passat 10 de març a la Casa Reial espanyola. Cal recordar que aquesta va ser la data a partir de la qual els estudiants madrilenys van haver de tornar a les seves cases per evitar l'augment de la transmissió del contagi.

Els immensos jardins de la Zarzuela

Així doncs, les filles dels actuals reis d'Espanya no podien ser menys i, des de llavors, intenten seguir les seves classes de forma telemàtica. Ara bé, més enllà de portar al dia les seves tasques de l'escola, Elionor i Sofia compten amb un avantatge en comparació amb la majoria d'adolescents de la seva edat. Primer pels immensos jardins de la Zarzuela on de ben segur que les dues germanes poden córrer, respirar aire fresc i, fins i tot, practicar alguns dels seus esports preferits.

A la vegada, el futur de la Família Reial espanyola podrà gaudir de la preciosa i lluminosa biblioteca  de la qual disposen, així com unes àmplies i còmodes instal·lacions que els hi permetran suportar la quarantena d'una forma molt més agradable.

La tristesa d'Elionor

En aquest sentit, cal recordar que Elionor va rebre la notícia del confinament amb molta tristesa, ja que és una noia molt activa i fa moltes activitats en el seu dia a dia. De fet, la decepció d'Elionor va arribar després d'assabentar-se que no podria seguir durant uns dies la seva rutina normal d'activitats. Una rutina molt atapeïda, però molt satisfactòria, ja que asseguren que és bona en hípica, tenis, voleibol, esquí, natació i, fins i tot, bàdminton. Ara, Elionor i Sofia s'hauran de conformar a practicar l'esport i les seves aficions a casa, una casa que, sens dubte, molts envejaran.