EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

Seat presenta un ERTO pel coronavirus que afectarà 15.000 treballadors

A més, la companyia aèria Vueling també està ultimant una mesura similar amb la seva plantilla
Seat presenta un ERTO pel coronavirus que afectarà 15.000 treballadors | ACN

Els efectes del coronavirus s'han convertit en un autèntic malson per moltes empreses, que han vist com l'expansió de la malaltia i la declaració de l'estat d'alarma ha suposat un greu impacte econòmic per al teixit industrial del país. Per aquest motiu, moltes companyies han decidit aplicar mesures d'allò més dràstiques, entre elles la catalana Seat i la companyia aèria Vueling.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Seat presentarà un ERTO per tota la plantilla

En aquest sentit, i tal com recull el diari 'Ara', l'automobilística Seat acaba d'anunciar que presentarà un expedient de regulació temporal d'ocupacióERTO— que afectarà la totalitat de la plantilla, la qual està formada per 15.000 persones.

 

Amb tot, des de l'empresa han volgut deixar clar que encara no saben quants empleats acabaran sent acomiadats, ja que en aquests moments és difícil fer-se una idea de com es desenvoluparà la pandèmia i de les afectacions que podria acabar comportant.

 

Vueling també negocia un ERTO

Seat no és, però, l'única companyia que prendrà mesures contundents per protegir-se davant la crisi del coronavirus. I és, segons explica el mitjà citat anteriorment, la companyia aèria Vueling també estaria negociant un ERTO, decisió que va comunicar als treballadors la setmana passada.

 

De la mateixa manera que en el cas de l'expedient de regulació de Seat, encara no es coneix l'abast de l'ERTO que implementarà Vueling, però s'espera que es vagin coneixent més detalls del cas al llarg dels pròxims dies.

Més notícies de la categoria Coronavirus