Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la foto de Joan Laporta

Al·lucinant! Joan Laporta es torna boig i ataca el Reial Madrid: «Equip del Règim»

El president del FC Barcelona s'ha volgut defensar atacant sense pietat el Reial Madrid

Joan Laporta ha aparegut per valorar la situació del FC Barcelona al 'Cas Negreira' i no ha deixat ningú indiferent. La roda de premsa ha començat força calmada i semblava disposat a donar les explicacions pertinents, però d'un moment a l'altre ha perdut els papers i ha esclatat contra el Reial Madrid. Sí, perquè el que ha començat com un groller intent de justificar les peripècies del Barça ha acabat amb dures acusacions contra el Reial Madrid.

A les 11 en punt d'aquest matí, el màxim dirigent del Barça ha aparegut per parlar sobre el 'Cas Negreira' i, en un primer moment, Joan Laporta ha intentat treure ferro a l'assumpte deixant clar que «el FC Barcelona no ha realitzat mai cap acció que tingués com a finalitat o intenció alterar la competició per obtenir un avantatge competitiu».

Tot i això, el que semblava una defensa del seu estimat club s'ha anat transformant i el Reial Madrid ha pagat l'enuig que Joan Laporta ha anat acumulant diverses setmanes. I és que el president s'ha desfermat del tot i ha acusat greument el seu màxim rival amb insinuacions fora de lloc.

El Reial Madrid al·lucina després de sentir Joan Laporta

El Reial Madrid i el FC Barcelona solen tenir interessos comuns com La Superliga, però Joan Laporta s'ha encarregat de trencar les seves relacions definitivament. El Reial Madrid va decidir presentar-se al 'Cas Negreira' en sentir-se «perjudicat» i això no ha fet gens de gràcia a Laporta, que ha esclatat completament.

I és que, després d'explicar que el FC Barcelona no ha comès cap il·legalitat i de mostrar l'informe extern que l'avala, el president ha decidit que era el moment d'atacar el Reial Madrid. Així, doncs, amb el micròfon a la mà, Joan Laporta ha començat dient que «arribats a aquest punt, vull fer referència a la compareixença en el judici d'un club. Un club que ha anat per lliure i ha comparegut com a acusació particular i que diu que se sent perjudicat . Aquest club és el Reial Madrid».

Unes paraules que només feien intuir el que havia d'arribar, ja que Joan Laporta no s'ha mossegat la llengua i ha acusat greument el Reial Madrid de rebre ajudes arbitrals des de fa molts anys.

Imatge de Florentino Pérez amb Joan Laporta
La relació entre Joan Laporta i Florentino Pérez no tornarà a ser la mateixa | EuropaPress

 

Joan Laporta acusa greument el Reial Madrid

Joan Laporta s'ha mostrat molt enfadat amb el Reial Madrid i ha volgut fer-ho palès de manera pública: «El Reial Madrid ha estat afavorit per favors arbitrals històricament i actualment. Per les raons que sigui, però, ho sabem tots».

Sens dubte, unes greus acusacions que ham acabat sent la gota que ha fet vessar el got: «El Reial Madrid ha estat considerat l'equip del Règim per la seva proximitat amb el poder polític, el poder econòmic, el poder esportiu... Crec que val la pena recordar que, durant set dècades, la majoria d'expresidents del CTA han estat de forma gairebé ininterrompuda exsocis del Reial Madrid , exjugadors del Reial Madrid o exdirectius. Durant 70 anys, els que han designat les persones que havien d'impartir justícia als terrenys de joc han estat relacionats amb el Reial Madrid».

Muntatge amb la foto de Florentino Pérez
Tensió entre Florentino Pérez i Joan Laporta | CANVA

D'aquesta manera, Joan Laporta ha volgut explicar que no entén la decisió del Reial Madrid de personar-se al 'Cas Negreira' i, per això, ha acusat el conjunt blanc de dominar la justícia del futbol espanyol des de fa més de 70 anys: «Em sembla un exercici de cinisme sense precedents que el Reial Madrid digui que se sent perjudicat», i espera que «en el judici se'ls desemmascari i se'ls posi al seu lloc».