Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diego Simeone al costat d'un senyal en què es pot llegir 'NO'

L'Atlètic de Madrid, de pesca al PSG de Luis Enrique: l'extècnic culer ho acceptarà?

El club madridista necessita un fitxatge urgentment

L'Atlètic de Madrid s'ha mogut poc al mercat de fitxatges, i Diego Pablo Simeone vol canviar això. Fa temps que el Cholo està demanant reforços, però no en fan cas. I és que la quantitat que ha invertit el club madridista en fitxatges és de cinc milions.

Tot i ser una gran quantitat de diners, és poc per a un club com l'Atlètic de Madrid. Alhora, Simeone hauria demanat repetides vegades el fitxatge d'un centrecampista, però no han complagut les seves exigències i ara ha de resistir.

Actualment, el club madridista ha posat l'ull en un parell de jugadors que són a les ordres de Luis Enrique. Sembla que l'ex del Barça no compta amb ells, i per això hi hauria opcions de fitxar-los en un temps.

Simeone en primer pla
Simeone no està gens content | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Aconseguirà el Cholo Simeone allò que demana?

L'Atlètic de Madrid s'ha de centrar en la temporada de fitxatges hivernal, que s'obrirà al gener. En haver-se mogut poc a la d'estiu, cal suposar que a la de principis d'any faran moviments per complaure així el tècnic. I és que allò que Simeone demana és a un centrecampista i, per sort per a ell, té molt bones opcions al PSG.

Actualment, hi juguen Carlos Soler i Fabián Ruiz, que coneixen La Lliga com el palmell de la seva mà. Qualsevol dels dos joves jugadors de gran qualitat podria ser la solució que l'Atlètic de Madrid necessita desesperadament. En aquests moments, Luis Enrique no compta amb cap dels dos ni tampoc els dona minuts.

De fet, aquest entrenador va treure els minuts a Fabián Ruiz a la selecció i ara ho està fent al PSG. I malgrat ser dos jugadors que no tenen protagonisme al club francès, la seva compra no és una tasca fàcil. Sí, perquè els francesos estan mancats de plantilla i no s'espera que venguin tan a la lleugera.

El futur de l'Atlètic de Madrid és una incògnita

L'Atlètic de Madrid ara només té dues tasques: mantenir-se en posicions altes a La Lliga i classificar-se a Champions. Si arriben fins a l'hivern amb aquests dos objectius complerts, s'hauran de plantejar seriosament el tema dels fitxatges. Ja que necessiten reforçar el centre del camp urgentment per poder aspirar a algun títol.

No obstant això, caldrà veure si el PSG està disposat a deixar anar un dels seus jugadors. El mercat d'hivern pot ser un moment clau per a l'Atlètic de Madrid, ja que podria arribar a determinar la resta de la seva temporada.