Imatge de Pelayo Novo i la seva dona.

El trencador missatge d'Iciar, la dona de Pelayo Novo, després de morir: tota una vida

La parella de l'exfutbolista s'ha acomiadat del que ha estat l'home de la seva vida

La mort de Pelayo Novo ha suposat un dur revés per a familiars, amics i amants del futbol. Una pèrdua molt dolorosa, sobretot per a la seva dona, Iciar López, que acaba de donar el darrer adeu al seu marit.

Després de perdre la seva parella, va decidir publicar a les xarxes socials un emotiu comunicat en dedicatòria a la persona amb qui ha compartit tants moments. Sens dubte, ara mateix, Iciar estarà sentint un profund dolor. De fet, Iciar i Pelayo han estat tota la vida junts. El seu Instagram és ple de fotografies i moltes d'aquestes són de quan eren dos adolescents. Quelcom que demostra l'amor que sentien l'un per l'altre. 

La publicació ha rebut més de 200 comentaris de suport per a la dona de Pelayo Novo. I és que, a partir d'ara, haurà de fer front a la pèrdua irreparable de l'home de la seva vida.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Pelayo Novo rep un últim adeu

Iciar López s'ha volgut acomiadar per última vegada del seu marit després de ser coneixedora de la seva trista mort. A través del seu compte d'Instagram, la jove ha fet públic el seu missatge, breu i concís.

«Vola alt, petit. Let it be (Deixa-ho estar)». Aquestes van ser les paraules que va dedicar la dona de Pelayo Novo a l'exfutbolista després de morir. A més a més, el text ve acompanyat de dues emotives imatges en què tots dos porten posats els seus respectius vestits de casament i mirant-se fixament als ulls.

Pelayo Novo, acomiadat per tots els seus éssers estimats

L'església de Sant Francesc d'Assís d'Oviedo va ser el lloc on tots els éssers estimats de Pelayo Novo van poder acomiadar-se per darrera vegada. És més, l'encarregat d'oficiar la cerimònia va ser Pedro Fernández, rector i cosí de l'exfutbolista.

Pelayo Novo
Pelayo Novo era una persona molt estimada dins i fora del món del futbol | La Sexta

Aquest no va poder contenir l'emoció mentre feia l'acte i va haver d'aturar-se diverses vegades. I és que, tal com va dir ell mateix, resulta molt difícil parlar «amb el cor trencat».

Pedro va continuar dient que «la mort de Pelayo Novo ha omplert les nostres vides de foscor». Sens dubte, la pèrdua de l'espanyol ha capgirat el país, que encara plora la seva trista mort.