Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joao Félix en primer pla

La sentència de João Félix: El seu gest lleig amb l'Atlètic de Madrid ho diu tot

João Félix no amaga el desig de sortir de l'Atlètic de Madrid

João Félix no para de demostrar públicament que està com a boig per sortir i el seu últim gest és encara més evident. Sí, perquè després de tornar de la cessió al Chelsea, Simeone ha decidit que no el vol a les seves files i l'única solució per a totes les parts és una venda. Ara bé, l'astre portuguès té diverses peticions per triar el proper destí i la situació cada dia és més complicada.

Fa algunes setmanes, João Félix va fer el primer pas per sortir de l'Atlètic de Madrid amb unes espurnejants declaracions sobre el FC Barcelona. «Sempre ha estat la meva primera opció i m'encantaria unir-me al Barça. Sempre va ser el meu somni des de petit, així que si passa, serà un somni fet realitat per a mi». Tot i això, ara ha anat un pas més enllà i està fent el buit al seu actual equip en xarxes socials.

Joao Félix, feliç, amb la mà a la barbeta amb un escut ratllat de l'Atlètic de Madrid
Joao ja no segueix l'Atleti a les xarxes socials | Canva Pro, @adrianvidal, @joaofelix79

João Félix 'esborra' qualsevol rastre de l'Atleti a les seves xarxes socials

João Félix no és feliç a les ordres de Simeone i vol marxar. El tècnic argentí no compta amb ell i vol fer diversos fitxatges abans que comenci la temporada, així que està disposat a vendre'l, però no està sent gens fàcil. I és que el 'Menino de Ouro' només està disposat a desembarcar en un club que jugui a la Champions League i les seves opcions es redueixen.

Per això, davant de la negativa del Barça, del Chelsea o del PSG, moltes informacions asseguraven que João Félix podria seguir un altre any a l'Atleti, però la realitat és ben diferent. I és que l'ex del Benfica ha esborrat tot rastre de l'Atlètic de Madrid a les seves xarxes socials, ja que encara apareix com a jugador del Chelsea. D'aquesta manera, João s'ha tornat a posar al mercat i ara tot depèn de les ofertes que li arribin.

Quines opcions li queden a João Félix?

El futbolista portuguès continua buscant una destinació que s'adapti a les seves necessitats, però ho té molt difícil. Des d'Aràbia estan lluitant fort per aconseguir els seus serveis, però João Félix vol jugar la Champions i ha descartat aquesta opció. Per tant, només li queda esperar un miracle que podria arribar els darrers dies de mercat.

I és que el Barça vol treure de les seves files Ansu Fati, cosa que podria obrir un forat per a João Félix. El '10' tampoc està brillant a les ordres de Xavi i, després de diverses lesions, la seva confiança està per terra. Així que, per impossible que sembli, ara la millor solució possible per resoldre el conflicte de Simeone amb João és un intercanvi amb el Barça.

D'aquesta manera, els de Simeone pagarien la fitxa d'Ansu Fati i els culers la de João  Félix. En definitiva, una doble cessió que pot ajudar els dos clubs a resoldre les seves preocupacions. Ara només cal veure si, finalment, l'acord arriba a bon port.