Primer pla de Jordi Alba somrient

Jordi Alba se'n va del Barça: els 2 possibles motius

El lateral culer deixa el club després de tants anys sent un ídol

Adeu a una altra generació daurada. Jordi Alba abandonarà el Barça a final de temporada, igual que el seu amic Busquets. Després de 10 anys al Camp Nou, el català abandona el club del seu cor.

Tal com ha avançat el periodista Gerard Romero aquest matí, Jordi Alba acaba de fer oficial la sortida del Barça. Ara molta gent ja especula amb els motius de la sortida del lateral blaugrana, que es resumeixen principalment en dos.

Jordi Alba ha estat l'últim a abandonar l'entitat d'aquella època daurada que va aconseguir el triplet l'any 2015, amb Luis Enrique al capdavant, i amb una plantilla plena d'estrelles.

Els 2 possibles motius de la sortida de Jordi Alba

Jordi Alba dirà adeu a aquella que ha estat casa seva durant 10 anys. Això sí, la gent vol saber quins han estat realment els motius de la sortida del català, ja que és una de les peces clau per a Xavi.

Jordi Alba d'esquenes durant un partit del Barça
El futbolista català se'n va del Barça. | Europa Press

La primera és òbvia, ja que Alejandro Balde li ha fet la guitza i s'ha vist relegat a un segon pla. No li agrada el rol de suplent que ha assumit i el millor per a les dues parts era buscar una solució al problema. 

La segona raó podria ser per a la tornada del seu gran amic Messi. Si l'exculer finalment torna, el FC Barcelona haurà de fer un gran esforç econòmic, com ara vendre jugadors importants.

Jordi Alba és un dels futbolistes del Barça que més cobra i alliberar massa salarial s'ha tornat una prioritat. Ara, després de la marxa del català i de Busquets, la tornada del '10' estaria més a prop que mai.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!