Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Florentino Pérez, Joan Laporta i l'esquena de Vinícius

Laporta i Florentino tenen un 'enemic' en comú després del cas Vinícius

Els presidents dels dos grans d'Espanya estan d'acord per una vegada

Vinícius Júnior va ser sens dubte el protagonista de la jornada a La Lliga. Sí, perquè el brasiler va passar pel seu pitjor moment com a futbolista i això va fer que Florentino Pérez, sorprenentment, estigués d'acord amb Laporta en una polèmica situació.

Javier Tebas ja tenia l'odi dels blaugranes, i després d'ahir, s'ha guanyat el dels madridistes. I és que el màxim responsable del sistema del futbol espanyol no va dubtar a contestar l'estrella del Reial Madrid, cosa que va generar molta controvèrsia.

Els dos colossos del país ja estan en contra del president de La Lliga, que no guanya per a disgustos. A més, les seves recents declaracions fan que cada cop obtingui nous enemics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Javier Tebas, 'persona non grata' a Madrid i a Barcelona

El madridisme es va mostrar certament indignat després de la resposta de Javier Tebas a Vinícius Júnior a les xarxes socials. «Abans de criticar i injuriar LaLiga, cal que t'informes adequadament», ha sentenciat.

Això va provocar tot un incendi a la capital, i els aficionats més fidels al Reial Madrid no van trigar a omplir les xarxes socials amb comentaris molt poc agradables amb el president.

Però Vinícius Júnior no va callar, i després d'un missatge en què es va queixar del racisme, va voler enviar un altre directament a Javier Tebas, replicant-ne la publicació. «En lloc de criticar els racistes, el president de La Lliga apareix a les xarxes socials per atacar-me», escrivia.

Per una vegada, malgrat el mal rotllo que hi ha entre FC Barcelona i Reial Madrid, Florentino i Laporta tenen un 'enemic' en comú. Al Barça, per exemple, el màxim responsable de la competició no és gens estimat.

I és que després de sortir a la llum el 'cas Negreira' o alguns rumors sobre nous fitxatges, Javier Tebas no ha deixat de llençar 'indirectes' al Camp Nou. Així, la Ciutat Comtal l'assenyalen com un dels principals culpables de no voler que el nou projecte prosperi.

Laporta i el president de La Lliga no tenen bona relació i cada cop que un surt a parlar de l'altre, salten espurnes. Ningú sap què li succeirà en un futur a Tebes, però els colossos del país demanen el seu cap com més aviat millor.