Muntatge d'Ez Abde i Pellegrini

La sortida de Dembélé provoca moviments al Betis: Manuel Pellegrini ja el vol

Ni la partida del francès sembla poder evitar la marxa d'Ez Abde

La imminent marxa d'Ousmane Dembélé, a més de deixar els aficionats culers desconcertats, deixa un forat a la banda dels de Barcelona. Tot i això, sembla que no n'hi ha prou perquè el club català li brindi l'oportunitat a Ez Abde, que està fent la pretemporada amb el seu club actual.

Tot i la insistència de Xavi Hernández per comptar amb Ez Abde per a la pretemporada, el marroquí no tindria més oportunitat que aquesta. La situació del FC Barcelona no és pas bona i el vent no corre a favor de l'extrem.

Hi ha hagut cert moviment a la plantilla del Betis, de manera que a Manuel Pellegrini no li sobraria un jugador de qualitat com Ez Abde. I és que aquest jove ja ha despuntat als seus partits amb la selecció o amb l'Osasuna.

Ez Abde amb la samarreta del Osasuna
Pot ser que el marroquí doni l'OK | Europa Press

Es torça el futur d'Ez Abde

La situació econòmica dels blaugranes aniria a favor dels sevillans, que podrien completar el joc del seu recent fitxatge, Isco, amb Ez Abde. Però, ni amb la sortida d'Ousmane Dembélé n'hi ha prou perquè se'l mantingui al club. Això és sinònim que té els dies comptats, de manera que ha de buscar una altra opció.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Durant el poc temps que Ez Abde ha estat a l'Osasuna (una temporada), n'hi ha hagut prou per guanyar-se la titularitat. També ha aconseguit l'afecte de l'afició, i per això ho ha tingut tot en aquest club. Ara que ha acabat la cessió, torna a un equip que no l'espera, ja que ara mateix no és un bon moment.

El Betis té molt per oferir a Ez Abde: no només minuts o protagonisme, també li pot donar l'oportunitat de disputar l'Europa League. Per si no n'hi hagués prou, pot ajudar el marroquí a augmentar, encara més si és possible, la seva popularitat.

Ez Abde ha d'encarar el futur

Ramón Planes, actual director esportiu del Betis, seria l'encarregat d'accelerar el fitxatge d'Ez Abde. El directiu ja hauria reiterat diverses vegades la seva opinió sobre el jugador, assegurant que li agrada.

El futur d'Ez Abde encara és incert, però si hi ha algú capaç de seduir-lo, aquest és Ramón Planes. Aquest 'caçatalents' ja va ser partícip del fitxatge de l'extrem al conjunt culer, que va comprar el jugador a l'Hèrcules. Si aleshores ja va aconseguir el que volia, qui diu que no ho pugui fer una altra vegada?