Pell amb cel·lulitis

Els 10 millors aliments per acabar definitivament amb la cel·lulitis

Eliminar la cel·lulitis sense recórrer a cremes i tractaments costosos és possible

Un dels problemes estètics més grans de la nostra societat moderna és la cel·lulitis. L'acumulació de greixos a certes zones de la pell, com a les cuixes o l'abdomen, s'ha convertit en un veritable malson.

Ho pateixen, sobretot, les dones, ja que tenen una predisposició natural a acumular greixos, malgrat que els homes tampoc no s'escapen. La cel·lulitis molesta perquè fa que les zones on apareix es vegin rugoses, voluminoses i irregulars.

La cel·lulitis, un problema estètic molt molest

La imatge és, avui dia, més important que mai. En una època en què aplicacions com Instagram s'han convertit en un element fonamental a les nostres vides, tots volem que ens 'vegin bé'. Per això, cada cop hi ha més tractaments, cremes i molts altres productes ideats per desfer-se de la cel·lulitis.

Panxa amb cel·lulitis
La cel·lulitis és una acumulació rugosa de greix a determinades zones del cos | Getty Images

El que molt poca gent sap, és que també hi ha remeis naturals molt efectius contra la cel·lulitis. Hi ha la coneguda recepta de l'exercici, la dieta sana i l'abandonament del sedentarisme, sí. Però també està demostrat que tenim al nostre abast alguns aliments amb propietats molt beneficioses per a la pell.

Aliments que combaten la cel·lulitis

En l'aparició de la cel·lulitis hem de tenir clar que no només influeix la nostra alimentació . També té molt a veure amb factors com ara l'edat, el pes o la genètica de cada persona.

Dit això, una de les primeres decisions que hem de prendre és reduir el consum de sucres, greixos i sal. Alhora, els experts recomanen anar introduint una major quantitat d'aliments amb fibra, i que ajudin a la hidratació del cos. Els aliments que combaten la cel·lulitis són els següents:

1. Pera

Peres a un arbre
Les peres tenen moltíssims beneficis pel nostre cos | Getty Images

La pera és una de les fruites més populars, i no n'hi ha per menys. Més enllà del seu gran sabor i la seva dolçor, les peres contenen una gran quantitat de beneficis.

La seva principal característica és que conté una gran quantitat d'aigua i molt poques calories. Té un efecte saciant, i actua com a regulador intestinal, a més de combatre el colesterol. A més, és rica en vitamines: vitamina A, vitamina C, àcid fòlic, magnesi i potassi.

2. Meló

Mig meló tallat
El meló ens ajuda a combatre la cel·lulitis | Getty Images

El meló és una saborosa fruita, que conté gran quantitat de vitamines i beneficis. Destaca per les seves demostrades propietats diürètiques, gràcies a les quals podem eliminar una gran quantitat de toxines del nostre cos.

A més, conté gran quantitat de vitamina E i prevé les malalties cardiovasculars. També ajuda a la creació d'anticossos, malgrat que el que ens interessa més és el seu gran contingut en col·lagen. Això ho converteix en un gran aliat de la nostra pell, ja que combat l'envelliment, ajuda a recuperar les zones danyades i a la cicatrització.

3. Síndria

Sindries tallades
La síndria conté una important quantitat d'aigua | Getty Images

Si hi ha una fruita que associem indubtablement a l'estiu, aquesta és la síndria. El seu altíssim contingut en aigua ens ajuda a mantenir-nos hidratats durant els àrids dies de calor, però té molts altres beneficis. La síndria prevé els danys cel·lulars i ajuda a millorar el sistema immunitari.

També actua en la millora del sistema ossi i ajuda a la cicatrització de les ferides, a més d'incidir positivament a la vista. El millor de tot és el seu efecte diürètic, que ens ajuda a eliminar toxines i greixos del nostre cos, com és el cas de la cel·lulitis. Ja no tens excusa per no consumir-la!

4. Pinya

Pinyes
La pinya ajuda a eliminar toxines del cos | Getty Images

La pinya conté la combinació perfecta de fibra i calories, a més de minerals i una gran quantitat d'aigua. El seu alt contingut en bromelina beneficia enormement la digestió, a més de conferir-li un efecte anticel·lulític inigualable. La presència de vitamina C és ideal per combatre refredats i refredats, i el seu magnesi afavoreix el sistema immunitari.

Gràcies al potassi i el sodi que té aquesta fruita aconseguim reduir la pressió arterial, i el seu efecte diürètic fa eliminar líquids i toxines del cos. Consumir pinya afavoreix la nostra pell, que esdevé més elàstica i brillant, a més de cicatritzar de manera més ràpida.

5. Carabassó

Carbassó
El carabassó ajuda a protegir la nostra pell | Getty Images

Si volem perdre pes, sigui per estètica, per salut o per eliminar la cel·lulitis, el carabassó no pot faltar a la nostra dieta. Aquesta verdura és capaç d'ajudar-nos a aprimar-se més ràpid del que és normal gràcies a les seves nombroses propietats. A més, també aconsegueix reduir el colesterol, cosa que les nostres artèries agrairan.

El carabassó també incideix especialment en la reducció de la pressió arterial, i cuida els nostres ossos. El seu alt contingut en aigua li confereix importants propietats diürètiques, a més de beneficiar la nostra flora intestinal.

6. Espàrrecs blancs

Espàrrecs blancs
Els espàrrecs blancs milloren la digestió | Getty Images

Els espàrrecs blancs són un aliment molt popular a Espanya, que compta amb una gran quantitat de beneficis per a la nostra salut i la nostra pell. El seu baix nivell de greixos, hidrats de carboni i calories el converteixen en una gran opció per als que segueixen dietes.

A tot això cal sumar-hi el seu alt contingut en fibra, fonamental per millorar la digestió i alleujar el restrenyiment. A més, redueix la pressió arterial i el risc de patir malalties cardíaques. Els espàrrecs blancs també contenen antioxidants naturals i propietats antiinflamatòries, que beneficien enormement la nostra pell.

A més d'aquests aliments, no hem d'oblidar que n'hi ha d'altres amb una gran quantitat de fibra: arròs, cereals, patates, etc.

7. Cireres

Cireres en un arbre
La cirera és una d'aquelles fruites que agraden a tothom | Getty Images

La cirera és una de les fruites amb més propietats antienvelliment que podem trobar. Compta amb una gran quantitat d'antioxidants, fet que beneficia enormement a la nostra pell. A més, ajuda a reduir els problemes de reuma i artritis, a més de prevenir la diabetis.

Menjar cireres ajuda a perdre greix, de manera que si volem eliminar la cel·lulitis, van de meravella. Si tens problemes de reuma, o per agafar el son, aquesta és la fruita que necessites a la teva vida. A més, és molt dolça i saborosa.

8. Alvocat

Advocat partit per la meitat
L'alvocat resulta essencial si volem perdre pes | Getty Images

L'alvocat (anomenat palto o palta en alguns països) ha guanyat cada cop més presència a la taula, atès que es tracta d'una fruita ideal per a les dietes. Té un efecte saciant, i ens ajuda a reduir la quantitat d'aliments que ingerim. A més, és molt ric en àcid fòlic, ideal per a les dones embarassades.

Aquesta fruita també redueix el colesterol del nostre organisme, millorant la circulació i cuidant el nostre cor . El seu consum ajuda a la reducció del greix corporal, i per tant de la cel·lulitis. Però és que també hi ha preparats específics amb alvocat que també han demostrat efectes molt positius en la pèrdua de cel·lulitis.

9. Mandarines

Mandarines amb fulla
Les mandarines tenen una gran quantitat de vitamina C | Getty Images

La mandarina no necessita cap mena de presentació. Aquesta fruita és una de les millors opcions per aconseguir la tan necessària vitamina C, que ajuda a combatre els refredats i els refredats. És més, aquest cítric també combat l'anèmia i reforça el nostre sistema cardiovascular.Menjar mandarines resulta molt positiu també per millorar el trànsit intestinal, evitar el restrenyiment i eliminar toxines del cos. En definitiva, és una fruita molt beneficiosa per mantenir el cos en perfecte estat, a més de combatre l'acumulació de cel·lulitis i toxines.

10. Raïms vermells

Raïm vermell
El raïm vermell és ric en antioxidants, que prevenen l'envelliment de la pell | Getty Images

Des de temps clàssics, el raïm ha estat i continua sent una de les fruites més apreciades. Si el que volem és mantenir la nostra pell en perfecte estat, el millor és optar pel raïm vermell, molt ric en antioxidants que prevenen l'envelliment . A més, aquesta fruita incideix especialment en la salut de la nostra bé, perquè estigui sempre en perfectes condicions.

Els investigadors també han demostrat que el raïm vermell afavoreix el tractament de l'Alzheimer i protegeix contra les malalties cardiovasculars. Un altre benefici a tenir en compte és que preveu l'aparició del temut càncer. En definitiva, una fruita molt recomanable pels múltiples beneficis nutricionals i per la nostra salut.