Exterior d'una botiga de Leroy Merlin

Els 10 productes de Leroy Merlin amb què evitaràs que els mosquits envaeixin casa teva

Tingues en compte aquests pràctics consells i podràs acabar amb les bestioles dins de casa teva

Cada estiu els mosquits continuen sent el malson de molts de nosaltres. Estàs cansat de buscar remeis per intentar eliminar-los, oi? Leroy Merlin, com sempre, té solucions per a tot.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Hem estat buscant, i et portem consells i productes superpràctics perquè puguis deixar les finestres obertes sense por que et crivellin durant la nit. Només has d'entrar a la web de Leroy Merlin i comprar el que m'és t'agradi.

Plantes antimosquits que protegiran casa teva

Sabies que hi ha plantes aromàtiques que serveixen com a repel·lent natural? Doncs sorprenentment, sí. Són moltes les que resulten efectives gràcies a l'olor que desprenen. A més, les podràs fer servir com a decoració per a casa teva. Fes-te un escut natural amb aquestes que et deixem aquí.

Fotomuntatge plantes (alfàbrega, espígol, gessamí) Leroy Merlin
Són perfectes per decorar casa teva | Catalunya Diari / Leroy Merlin

1. L'alfàbrega com a remei natural

L'alfàbrega és una d'aquelles plantes que mantindran els mosquits a ratlla, ja que compta amb quatre compostos que allunyen aquestes bestioles. Si vols que et resulti efectiva, ubica un test d'alfàbrega fresc al costat de la teva finestra i ja veuràs com notaràs la diferència. Aconsegueix-la per 12,95 €!

2. L'espígol també s'inclou entre els repel·lents naturals

L'espígol també es pot incloure a la llista de plantes repel·lents. Té una aroma tan intensa que evitarà que els mosquits entrin a casa teva. A més, és una planta superbonica perquè decoris el teu pati o jardí. Compra-la ja per l'increïble preu de 9,39 €.

3. Col·loca una planta de gessamí al teu dormitori

El gessamí també serà un dels teus millors aliats. La seva olor dolça desagrada als mosquits, fent que d'una vegada per totes et deixin en pau. Ideal per deslliurar-te de les picades! Aconsegueix-la a la web per només 12,29 €.

Les plantes que et salvaran de les mosques i els mosquits

Les plantes carnívores també espantaran els insectes. Tenen uns colors tan cridaners que atrauen les seves preses i, depenent del tipus de planta, se la menja o l'ofega.

Fotomuntatge plantes (sarracenia, dionaea, cephalotus) Leroy Merlin
Atrapen i eliminen mosquits! | Catalunya Diari / Leroy Merlin

1. Sarracenia: atrau els insectes a l'interior dels seus paranys

La Sarracenia atrau els mosquits sobretot per la seva olor de nèctar. Cauen al parany i acaben enganxats a l'interior, on no poden sortir i acaben morint. És una bona forma perquè puguis controlar les bestioles que es colen a casa teva. Acaba amb ells per 5,29 €! Baratíssima!

2. Dionaea: més coneguda com a Venus atrapamosques

Una altra de les plantes que més s'utilitza és la Dionaea, també coneguda com a Venus atrapamosques. A la mínima que detecti una presa en moviment, plegarà ràpidament les fulles i deixarà tancat el mosquit a dins.

Estàs de sort, perquè amb només regar-la una vegada a la setmana, n'hi ha prou. Les fulles són verdes, i aportarà color i vitalitat als racons de casa teva. Demana-la a Leroy Merlin per només 20,95 €. No la deixis escapar!

3. Cephalotus: els mosquits hi cauran gràcies a l'aroma tan dolça que desprèn

Cephalotus, una altra planta que et salvarà d'un compromís. Has de tenir en compte on ubicar-la, ja que necessita un petit període d'adaptació i no és aconsellable moure-la molt sovint. Ha de rebre la màxima llum possible, posa-la en una finestra amb llum solar. Com et quedes si et diem que només costa 22,39 €?

Per fi podràs ventilar la teva llar sense cap preocupació!

Sabem que quan ventiles les habitacions a l'estiu reps la visita dels mosquits. Per això, et recomanem instal·lar mosquiteres de protecció perquè això no torni a passar.

Amb aquesta mosquitera podràs estalviar en insecticides

Aquest és un dels models més eficaços i més ben valorats de Leroy Merlin. És un disseny corredís per a finestres de 70x130 cm, fabricat en alumini. La pots trobar a la web per només 24,99 €. Estalvia en insecticides!

Fotomuntatge mosquitera Leroy Merlin
Amb sistema de rodes per fer-la lliscar fàcilment | Catalunya Diari / Leroy Merlin

Un dosser blanc i daurat per als més petits

La mosquitera amb dosser és un disseny pensat pels més petits de la casa. Recobreix tot el llit i, a més, és molt fàcil de col·locar. Quan passi l'estiu només hauràs de despenjar-la i guardar-la fins al proper any.

Protegeix l'habitació dels teus nens per tan sols 12,35 €! És de color blanc amb remat en daurat. Això sí, és exclusiva de la web, és a dir, no es ven ni a la botiga ni per telèfon.

Fotomunatge d'un dossel de Leroy Merlin
Qui no ha somiat de petit tenir un dossel a la seva habitació? | Catalunya Diari / Leroy Merlin

Altres solucions més convencionals

A més de totes aquestes alternatives, també pots fer servir mètodes més tradicionals, com espelmes de citronel·la, trampes o llums antimosquits.

Fotomuntatge de diferents gadgets antimosquits de Leroy Merlin
Aconsegueix-los al web de Leroy Merlin | Catalunya Diari / Leroy Merlin

1. El parany que imita l'olor humana

Aquest article té un preu més elevat, ho sabem. Però deixa'ns dir-te que és una de les millors solucions i que val la pena tenir-la per 168 €. Els mosquits hi entren gràcies a un ventilador que crea corrent d'aire imitant l'olor humana. Un cop a dins, es deshidraten i moren.

2. L'aparell ideal per dir adeu als mosquits

Aquest gadget és una molt bona opció per acabar amb els insectes dins de casa. Per només 34,90 € podràs combatre'ls sempre que entrin a casa teva. Té una estètica minimalista que t'assegurem que no farà malbé la decoració de casa teva. Protegeix aproximadament 50 m2!

3. Aconsegueix aquesta espelma per també perfumar l'ambient

La citronel·la és una de les substàncies naturals que més espanta els mosquits. Aquesta espelma crea un ambient fresc amb una lleugera aroma a cítric que et resultarà agradable. Per 3,49 € evita que les bestioles et fastiguegin un dinar a l'aire lliure.