Exterior d'un supermercat Lidl

Les 15 millors ofertes de Lidl: aprofita el gran descompte del salmó

No us perdeu els descomptes més suculents d'aquesta setmana

Estalviar a la cistella de la compra s'ha convertit en tot un repte per als consumidors. En aquest context, tenir en compte aquells productes en oferta acaba sent la millor solució per omplir el carro sense malgastar diners.

Cada dijous, Lidl llança el seu propi catàleg amb els productes que es troben rebaixats als supermercats. Una bona oportunitat per aconseguir les millors ofertes setmanals. Com sempre, ja hem destacat els nostres preferits: descobreix els 15 descomptes més suculents del seu últim fullet d'ofertes.

Els productes més interessants del fullet de Lidl

Consulta, a continuació, la llista dels 15 productes més cridaners del fullet setmanal de Lidl.

1. Formatge Arzúa

Per als amants del formatge, aquesta setmana a Lidl està rebaixant el formatge Arzúa, un producte d'origen gallec i elaborat amb llet de vaca. Si abans la unitat costava 5,45 euros, ara la podràs aconseguir per 5,15 euros.

Imatge del formatge Arzúa de Lidl
L'oferta serà vàlida fins al pròxim diumenge, 2 d'abril | Catalunya diari

 

2. Poma Fuji

Del 3 al 4 d'abril, la poma fuji comptarà amb un descompte del 37%. Amb aquesta rebaixa, el quilo ja no surt a 1,79 euros, sinó que costa 1,13 euros. Una oferta que no podràs deixar escapar.

Imatge de la poma Fuji de Lidl
El quilo de pomes surt a 1,13 euros | Catalunya diari

3. Tonyina clara al natural

Si t'interessa, durant tota la setmana estarà rebaixada al 20% la tonyina clara al natural de Nixe. Abans, el 'pack' de 3 costava 2,39 euros i, ara, el pots aconseguir per 1,89 euros. L'oferta estarà disponible des de dijous, 30 de març, fins dimarts, 4 d'abril.

Imatge de la tonyina clara natural de Lidl
La llauna de tonyina clara surt a 0,63 cèntims | Catalunya diari

4. Xapata

Amb escorça molt cruixent i molla solta i esponjosa. Comprant dues unitats del pa de xapata de Lidl, la segona et surt al 50% de descompte. Ara bé, aquesta oferta només estarà disponible de dissabte, 1 d'abril a diumenge, 2 d'abril.

Imatge del pa xapata de Lidl
L'oferta serà vàlida del dissabte 1 al diumenge 2 d'abril | Catalunya diari

 

5. Vi negre criança DOCA Rioja

Fins dimarts que ve, 4 d'abril, trobareu a Lidl aquest vi negre de criança amb denominació d'origen qualificada La Rioja, rebaixat al 37%. Si bé abans costava 3,19 euros, ara pots comprar l'ampolla per 1,99 euros.

Imatge del vi negre de Lidl
L'oferta estarà disponible fins al dimarts que ve, 4 d'abril | Catalunya diari

 

6. Porcions de bacallà

A la secció de congelats, destaca aquesta bossa de porcions de bacallà al punt de sal. Amb un descompte del 20%, aconseguiràs aquest producte per 5,59 euros. Aquesta oferta serà vàlida fins diumenge, 2 d'abril.

Imatge del bacallà de Lidl
La bossa de porcions de bacallà està rebaixada al 20% | Catalunya diari

 

7. Filetó de bacallà salat

Una altra de les ofertes més interessants en peix és aquest filet de bacallà salat. Des del dijous, 30 de març i fins diumenge que ve, 2 d'abril, aquest producte costarà 10,99 euros.

Imatge del filetó de bacallà salat
L'oferta serà vàlida fins al diumenge, 2 d'abril | Catalunya diari

 

8. Gran filet de salmó noruec

Una gran oferta! Per temps limitat, podràs comprar aquest gran filet de salmó noruec a 15,99€/kg. Tota una ganga, tenint en compte que el preu original és de 21,65 €/kg. Ara bé, t'hauràs d'afanyar, ja que aquesta oferta només estarà disponible l'1 i 2 d'abril.

Imatge del filet de salmó noruec de Lidl
Aquesta oferta només estarà disponible un cert temps | Catalunya diari

 

9. Formatge burrata

També per temps limitat, podràs adquirir aquest formatge burrata de la marca Milbona al 23% de descompte. Si bé abans la unitat costava 2,85 euros, ara la podràs aconseguir a 2,19 euros.

Imatge del formatge burrata de Lidl
El formatge burrata de Lidl compta amb un descompte del 23% | Catalunya diari

 

10. Hummus

De l'1 al 2 d'abril trobaràs aquest hummus rebaixat al 22%. A més, podràs triar entre les 3 varietats diferents que s'ofereixen: tomàquet i alfàbrega, xili i olives de kalamata. Amb el descompte, la unitat surt a 0,89 cèntims.

Imatge de l'hummus de Lidl
Podràs escollir entre 3 varietats diferents | Catalunya diari

11. Mango

Si t'agrada el mango, aquesta oferta t'encantarà encara més. Fins diumenge, 2 d'abril, pots comprar el mango a tan sols 1,99 €/kg. Un descompte que no pots deixar escapar, ja que el seu preu original és de 2,69 €/kg.

Imatge del mango de Lidl
El quilo et surt a 1,99 euros | Catalunya diari

 

12. Filets de pollastre

Aquest dissabte i diumenge, el 'pack' de filet de pollastre estarà rebaixat al 15%. Amb un preu original de 8,29 euros el quilo, podràs endur-te'l a casa per 6,97 €/kg. És a dir, el 'pack' de 400 grams surt a 2,79 euros.

Imatge del filet de pollastre de Lidl
El quilo et surt a 6,97 euros | Catalunya diari

 

13. Filet de gall dindi

A la secció de carnisseria també destaca aquest filet de gall dindi. Fins diumenge que ve, podràs comprar el pack de 750 grams a 5,79 euros. Una bona oferta, tenint en compte que el preu original és de 6,11 euros.

Imatge del filet de gall dindi de Lidl
L'oferta serà vàlida fins al diumenge, 2 d'abril | Catalunya diari

 

14. Cervesa Heineken

Aquesta setmana, a Lidl trobaràs el 'pack' de 12 cerveses Heineken rebaixades. Comprant dues unitats, la segona surt a meitat de preu. Però, hauràs d'afanyar-te, perquè aquesta oferta només estarà disponible per temps limitat.

Imatge de la cervesa Heineken de Lidl
El segon 'pack' de 12 unitats et surt a 4,85 euros | Catalunya diari

15. Rosquilles i pestinyos

Amants del dolç... També hi ha ofertes per a vosaltres! Per temps limitat, trobareu a Lidl aquests packs de rosquilles, pestinyos amb mel i pestinyos amb sucre per 2,19 euros. L'oferta serà vàlida fins diumenge, 2 d'abril.

Imatge de les rosquilles i pestins de Lidl
Aquests articles tradicionals estaran disponibles durant un temps limitat | Catalunya diari