Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb taula d'embotits i noi amb mà fent gest d''ok'

Les 3 conegudes carns d'Espanya que consideren les millors del món sencer

Espanya escombra la resta de països al rànquing de les 100 millors carns de tot el món. Pren-ne nota!

Si ens podem sentir orgullosos d'alguna cosa en l'àmbit gastronòmic, és de tenir una de les carns més reconegudes i saboroses del món. No ho diem nosaltres, ja que tres conegudes carns espanyoles han estat valorades com les millors del món. I tot d'acord amb un rànquing realitzat per Taste Atlas.

Taste Atlas, tal com recull la seva pàgina web, “és una enciclopèdia de sabors, un atles mundial de plats tradicionals, ingredients locals i restaurants autèntics”. La veritat és que la totalitat del podi de millors carns l'ocupen tres productes espanyols.

Ens referim al pernil ibèric de gla, el pernil 100% ibèric de gla i el pernil ibèric. El post de 'X' que adjuntem data del mes de març del 2023, tot i que ha patit variacions el rànquing en la seva última actualització, les tres carns espanyoles el segueixen liderant clarament.

El pernil ibèric copa els tres primers llocs del rànquing mundial de les millors carns

A més, el pernil salat també apareix en una posició de privilegi d'aquest rànquing, tot i haver baixat del 8è lloc al 9è en l'última actualització de novembre. Un rànquing que deixa la gastronomia espanyola, i concretament les carns, en un lloc de prestigi.

Per a la llista Els 100 millors productes carnis del món, fins al 30 de novembre del 2023 es van registrar 7.970 valoracions. De totes elles, 5.163 van ser reconegudes pel sistema com a legítimes.

El seu propòsit és "promoure excel·lents menjars locals, infondre orgull pels plats tradicionals i despertar la curiositat per plats que no has tastat", diu la pàgina web. Taste Atlas ha catalogat més de 10.000 aliments i begudes, i encara en queden desenes de milers per investigar i fer un mapa.

Cal ressenyar que els rànquings de menjar de Taste Atlas es basen en les valoracions de l'audiència d'aquesta publicació. Es duen a terme mitjançant uns mecanismes que reconeixen els usuaris reals i que ignoren les valoracions enganyoses, nacionalistes o patriòtiques.