Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del cartell del logo de Mercadona

El detergent de Mercadona que deixa una olor de net per molts dies

La cadena de supermercats ha canviat un dels seus productes estrella, afegint-hi característiques que el fan molt millor

Avui volem parlar d'una sensació d'allò més plaent. Aquella que proporciona la teva roba impecable, sobretot quan té un agradable perfum. A Mercadona, el famós detergent 'Colonia' de Bosque Verde, ara rebatejat com a Detergent per a Roba Colonia Hipoalergènic, fa possible tot això i més.

La transformació d'aquest detergent de Mercadona respon directament a les necessitats dels clients. La cadena de supermercats, conscient de la importància de tenir cura de la pell i de les preocupacions per al·lèrgies, ha modificat i millorat el producte.

ampolla de detergent davant un supermercat de Mercadona
L'aroma del detergent dura molts dies a la roba | @mercadona

Apte per a tota mena de pells

El detergent de Mercadona ve en una ampolla de tres litres, i és apte per fer fins a 46 rentades. I tot això, per un preu sorprenent de 3,50 euros. La màgia recau en el fet que aquest detergent és delicat fins i compatibles fins i tot amb les pells més sensibles, com les atòpiques i les propenses a al·lèrgies.

A més de la seva fórmula millorada per tenir cura de la pell, la cadena de supermercats n'ha potenciat el poder de neteja. Desenvolupat per enfrontar les taques més difícils, ressaltar la blancor de la roba i assegurar una neteja profunda.

La seva versatilitat com a avantatge distintiu

Dissenyat per ser adequat tant per a roba blanca com de color, elimina la necessitat de comprar diferents productes per a diferents tipus de càrrega. Això no sols simplifica el procés de compra, sinó que també demostra el compromís de Mercadona a oferir solucions pràctiques als seus clients.

El detergent de la marca Bosque Verde no només neteja eficientment, sinó que també deixa una aroma fresca i que realment dura a la roba. Alguns usuaris han elogiat la fragància que deixa, comparant-la amb una fragància que recorda a net i que perdura per molts dies.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.