Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d´una botiga Mercadona per fora, una altra imatge del nutricionista Jesús Buenavida amb una salsa de Mercadona a la mà i una tercera imatge d´una persona amb gest d´aprovació

Un nutricionista troba a Mercadona 5 productes ideals per afegir sabor als teus plats

Jesús Buenavida explica a les seves xarxes socials quines són les seves salses favorites, pel seu sabor i les poques calories que tenen

Jesús Buenavida ens convida a fer salsa a la vida. El reconegut nutricionista, sota el nom de @fitfoodmani a Instagram, va tenir una nova missió a Mercadona: descobrir-nos les cinc salses més delicioses i saludables del supermercat. Les millors segons el seu punt de vista!

Les 5 millors salses de Mercadona, segons Jesús Buenavida

Salsa de soja

La primera recomanació de Mercadona és la salsa de soja, elaborada amb aigua, soja i vinagre d'alcohol. Aquesta versàtil salsa no només és perfecta per fer marinats, sinó també per donar un toc deliciós a plats preparats a la planxa. A més, sorprèn amb tan sols 57 calories, convertint-la en una elecció intel·ligent per als que tenen cura de la seva ingesta calòrica.

El tàndem ideal per a hamburgueses: mostassa i quètxup

El següent duet infaltable a qualsevol nevera, segons Jesús Buenavida, és la combinació de mostassa i quètxup. Aquestes salses clàssiques no només són delicioses sinó també versàtils, servint com a acompanyament ideal per a una varietat de plats.

Imatge de fons d'una botiga Mercadona i dues més de les salsa de Kétchup i Mostassa del supermercat
Mercadona té dues de les salses més tradicionals | Europa Press, Mercadona

La mostassa aporta 73 calories, mentre que el quètxup suma 80 calories. És per això que les converteix en opcions moderades per a aquells que desitgen mantenir un equilibri en la seva dieta.

Dóna-li un toc picant a la vida amb el tabasco de Mercadona

Per a aquells que gaudeixen d'un toc picant, Jesús Buenavida suggereix una barreja de vinagre, xili i sal. Aquesta combinació no només eleva el sabor dels àpats, sinó que també afegeix un toc d'intensitat als teus plats preferits.

Imatge de fons d'una botiga Mercadona, amb desenfocament, i en primer pla tres imatges de les salses de Mercadona de soja, mexicana i Tabasco
A Mercadona també tenen una varietat de salses més exòtiques, típiques d'altres països | Mercadona, Europa Press

Salsa mexicana

I un dels darrers descobriments de @fitfoodmania a Mercadona és la salsa mexicana, elaborada amb tomàquet, ceba i pebrot, i el més sorprenent és que conté menys de 30 calories. Aquesta salsa no només aporta frescor i color als teus platerets, sinó que també es converteix en una opció baixa en calories per a aquells que busquen mantenir-se en forma sense renunciar al sabor.

Calories de les 5 salses de Mercadona

SALSAKCAL SEGONS L'ETIQUETAT
De soja57
Mostassa75
Quètxup83
Tabasc16
Mexicana38

Queda demostrat que és possible gaudir de salses delicioses sense comprometre'n la salut. Les recomanacions del nutricionista, trobades a Mercadona, demostren que l'alimentació balancejada pot anar de la mà amb el plaer gastronòmic.