Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Primer pla del cartell del logo de Mercadona

El nou snack de Mercadona que m'ha sorprès molt: no me l'esperava tan bo

Mercadona ha llançat un nou snack de patates amb quètxup que és tot un clàssic i agrada tant a petits com a grans

Últimament, Mercadona, a la seva secció de snack i aperitius, està portant coses molt noves. Des de les famoses patates de pebrots rostits, fins a les de formatge vell. Tot i això, aquesta vegada han decidit no arriscar tant i portar un clàssic amb què sempre s'encerta.

Bossa tubets de ketchup de Mercadona
Així és la borsa del nou snack de quètxup de Mercadona | catalunyadiari.com

Quan vaig passar-hi, vaig agafar aquesta bossa de snack pensant que eren les típiques barres de quètxup com les de la marca Apetines o similar. No obstant això, quan vaig arribar a casa em vaig adonar que no era així, la meva vista em va enganyar una mica. Es tracta de les populars barretes de quètxup que normalment se solen trobar a fires i festes populars.

Les barretes de quètxup de Mercadona

Tot i que el nom popular d'aquest producte és barreta, Mercadona per diferenciar-se ha decidit anomenar-lo 'tubitos', encara que no són rodons, són quadrats. Aquest snack de patates amb gust de quètxup m'ha semblat ideal per a esdeveniments com aniversaris, festes o bé per prendre com a aperitiu a casa de tant en tant.

bossa de snack amb bol amb tubets de quetxup de mercadona
Aquest és l'aspecte de les barretes de quètxup | catalunyadiari.com

Saben molt a quètxup, més que el sabor dels tradicionals, però estan molt bons. Són cruixents i si t'agrada el quètxup, t'encantarà, fins al punt que menjaràs la bossa sencera d'una vegada.

Això sí, com ja sabem, aquest tipus d'aperitius no són pel dia a dia, tot i que he de dir que els seus valors nutricionals podrien ser molt pitjors. Porta sucres, sal i greixos saturats, tot i que en quantitats no molt elevades. És a dir, que no hi ha problema per menjar-ho, sempre que sigui de forma puntual.

valors nutricionals tubets quetxup Mercadona
Els valors nutricionals no són excepcionals, però n'hi ha de molt pijtors | catalunyadiari.com

L'únic inconvenient que li veig és que cada cop fan les bosses més petites. Aquesta, en concret, només compta amb 60 grams de producte. És cert que el seu preu és econòmic, ja que podem trobar aquests tubets de quètxup a Mercadona per només 0,90 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 14/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.