Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb carret de la compra de Mercadona i mans subjectant moneder amb bitllets d'euro

Els millors trucs per estalviar si fas la compra a Mercadona

Si vols fer la compra i estalviar una mica de diners és molt important que segueixis aquests tres trucs per anar al supermercat

Amb la pujada de preus és normal que l'economia de les famílies hagi empitjorat, i no només per arribar a final de mes, sinó durant els 30 dies. És per això que moltes persones busquen els millors consells o ajuts per poder subsistir.

Pocs saben que hi ha uns trucs molt eficaços que funcionen realment bé per poder estalviar com mai. Per exemple, serveixen per poder fer la compra molt més econòmica i eficient. Poden servir a tots els supermercats, si els adaptem, però avui us parlem d'uns trucs que serveixen, especialment, si compres a Mercadona.

Els 3 trucs per fer la compra més barata a Mercadona

Hi ha 3 trucs indispensables perquè fer la compra surti més barat que mai. Potser funciona per a diferents botigues, però perquè sigui 100 % eficaç, la nostra recomanació és que ho provis a Mercadona. A més, aquests trucs són de l'expert en finances @gabriel.garciax, un geni quant a despeses i consum.

Compra el dissabte a la tarda o al vespre

És molt important anar-hi quan s'acosta l'hora de tancar. Això sí, no a última hora. Per exemple, pels volts de les 20:00 és un bon moment per anar a la secció de carn, peix i verdures.

A aquestes hores solen tenir els preus de liquidació. Per tant, és molt probable que hi hagi promocions amb força percentatge de descompte. Així pots estalviar uns diners en la teva compra.

Compara les prestatgeries de baix amb les de dalt

Cada cop són més les persones que es coneixen aquest truc. És crucial comparar totes les prestatgeries per anar amb ull i veure totes les opcions de preus que hi ha. A més, hi ha uns trucs per saber de quin lloc és millor comprar.

Normalment, les que estan al mig són les més cares, ja que estan a l'altura de la mirada dels clients. Per això, molts pequen en comprar el primer que veuen. Per tant, si veus un mateix producte en diferents models o versions, és més que probable que el de més a sota no sigui tan car.

Porta sempre una llista de la compra

Quantes vegades vas a fer la compra pensant que necessites quatre coses i surts amb 20? És molt important tenir les coses clares. Marcar-se un pressupost i, sobretot, portar una llista amb els productes concrets que es volen comprar. D'aquesta manera, s'estalvia sense gastar en coses que no es necessiten.