Foto d'un home i una dona somrients comprant detergent en un supermercat.

Els 3 millors supermercats on comprar paper higiènic, segons l'OCU

Si dubteu de quin paper higiènic comprar, possiblement l'OCU us ajudi a aclarir els dubtes a partir d'ara

El paper higiènic és considerat com un dels productes imprescindibles, que no pot faltar a cap casa. Però hi ha tantes marques i tantes varietats que és normal tenir dubtes. Fins ara.

És normal que, quan anem al supermercat, disposem d'una llista completa de tot el que ens ha acabat a casa i necessitem comprar. I la veritat és que el paper higiènic es converteix en un d'aquests productes elementals.

Principalment perquè es tracta d'un producte bàsic a qualsevol llar: l'utilitzem per netejar-nos quan anem al lavabo, i també és àmpliament usat com a element d'higiene i neteja en moltes ocasions.

Per això és un autèntic problema quan, de sobte, el paper higiènic se'ns acaba i no en tenim més. I no només això, també pot ser un horror quan no disposem d'altres elements, com podrien ser tovallons o tovalloletes humides.

Per sort, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) no només fa anàlisis d'aliments i productes alimentaris. I recentment hem descobert una cosa molt interessant, relacionada amb aquest producte tan indispensable: el paper higiènic.

Quins són els millors supermercats on comprar paper higiènic?

Sabem que les marques blanques, especialment en un moment d'inflació i augment de preus com l'actual, s'estan fent amb el mercat i estan superant marques conegudes i populars.

Foto d'una persona mirant un tiquet de la compra
El paper higiènic es converteix en un d'aquests productes elementals a la llista de la compra | GETTY IMAGES

I, curiosament, als supermercats on podríem trobar les millors opcions de paper higiènic són, al seu torn, marques blanques. A l'anàlisi de l'OCU destaca en primer llocAuchan 3 capes supreme d'Alcampo.

En segon lloc se situa el paper higiènic Bosc Verd doble rotllo de Mercadona. I, finalment, no podríem oblidar-nos d'una varietat a la venda a Aldi, batejada amb el nom d'Esselt paper higiènic compacte 2 capes.

En què es fixen els usuaris a l'hora de comprar paper higiènic al supermercat?

D'acord amb l'anàlisi duta a terme per l'OCU, hi ha una sèrie de criteris bàsics que segueixen els usuaris a l'hora de comprar paper higiènic al supermercat. I un dels més importants és el nombre de capes que té. Però, a diferència del que podem creure en un primer moment, en realitat això no és sinònim de més gram de paper per rotllo.

De fet, per identificar quin seria el millor paper higiènic del mercat, els analistes han comparat diferents factors. És a dir: nombre de serveis, longitud del rotllo, gramatge i cost (preu).

Foto d'una caixera de supermercat.
Aquestes són les claus per escollir el millor paper higiènic | Getty Images

Què podem fer per triar el millor paper higiènic al supermercat? Què hem de tenir en compte?


Escollir el paper higiènic adequat pot semblar una tasca simple, però hi ha diverses opcions disponibles al supermercat que poden resultar confuses. Per això és essencial tenir en compte alguns factors importants.

El primer factor que cal considerar és la suavitat. El paper higiènic suau és més còmode d'utilitzar i menys irritant per a la pell sensible. L'ideal és optar per una textura suau i sedosa que sigui agradable quan l'utilitzem.

La resistència també és considerable, ja que optar per paper feble, que es trenca fàcilment o es desintegra quan es fa servir, pot resultar frustrant. És millor triar paper higiènic que sigui resistent i durador.

I l'absorció? El paper higiènic que absorbeix bé és més eficaç per netejar i evitar la necessitat de fer servir grans quantitats de paper. Cerca una opció que tingui una capacitat d'absorció alta.

I el preu?

Evidentment, el preu és un factor important que també cal considerar. Tria un paper higiènic que s'ajusti al pressupost sense sacrificar la qualitat, per això les varietats de marca blanca són les triomfants en l'anàlisi de l'OCU.

En conclusió, triar el millor paper higiènic al supermercat pot ser una tasca senzilla si es tenen en compte alguns factors clau. Cerca paper higiènic que sigui suau, resistent, absorbent i que tingui la quantitat de fulls adequada per a les vostres necessitats.

I, com no podria ser menys, també assegura't d'escollir un paper higiènic que s'ajusti al teu pressupost. Per sort, les opcions de marca blanca destaquen per ser les varietats més venudes i lloades pels clients en aquests moments.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!