Penjador

Sembla màgia: les curioses perxes que et permeten tenir més espai a l'armari

Si vols mantenir casa teva i rober endreçat, no et perdis aquests curiosos però efectius penjadors per la roba

Tots coneixem la història dels penjadors que s'enreden, especialment quan no disposem de gaire espai als armaris. Fins ara. I és que han desenvolupat uns penjadors que de ben segur t'encantaran.

Quan es tracta d'emmagatzematge o organització, tots som diferents. El que funciona per a una persona pot no funcionar per a una altra, i tot depèn també de l'armari que tinguem a casa.

Com que probablement ens tendeix a passar a molts, l'armari es pot arribar a convertir en un embolic sense nom, especialment quan fa temps que hem abandonat la idea d'un vestidor digne de les revistes de decoració.

En què consisteixen aquests penjadors 'màgics' que poden salvar la vida del teu armari?

L'emmagatzematge vertical es pot convertir en una opció útil, que Marie Kondo utilitza molt sovint. És més, el mètode es basa precisament en aquest tipus d'emmagatzematge.

I aquest mètode és perfecte per a l'emmagatzematge de samarretes, pantalons texans i mitjons. En poques paraules, doblegar la roba en rectangles i doblegar-los perquè quedin en posició vertical t'estalviarà molt d'espai.

També evita munts o munts de roba que no s'esfondren en cap moment. Verticalment, també visualitzem molt millor allò que tenim. És aquí quan ens trobem amb els penjadors 'màgics', que són ideals a l'hora d'organitzar i emmagatzemar roba al nostre armari de forma vertical.

A diferència dels típics penjadors, que col·loquem un darrere l'altre de forma horitzontal (i que només ens brinden la possibilitat d'ubicar una o dues peces de roba), aquests penjadors ens permeten inserir fins a 9 penjadors en 1.

Dit d'una altra forma, es converteixen en l'opció ideal per guardar la roba en vertical, i no en horitzontal (com sol ser comú), per la qual cosa podrem penjar més peces gràcies a la seva enorme versatilitat i forma.

Es troben disponibles a Amazon, i per només 13,99 dòlars, podem estalviar espai al nostre armari, amb un disseny giratori de 360 graus i un emmagatzematge per a roba resistent.

Altres consells útils per estalviar espai a l'armari

Les caixes es poden convertir en una de les millors amigues de les prestatgeries de roba. En una còmoda, els calaixos són perfectes per aplicar el mètode de magatzematge vertical. Però si teniu un armari, les caixes són imprescindibles a l'hora de guardar la roba en posició vertical. No necessàriament cal invertir en caixes molt cares.

Totes les marques de bricolatge i decoració els ofereixen en totes les mides. Però també n'hi ha de tela per a un lliscament suau. La solució gratuïta són simplement capses de sabates!

Si al nostre armari també guardem llençols i tovalloles, pots optar doblegar perquè el llençol de sota i la funda nòrdica o el taulell càpiguen a l'interior d'una coixinera. En el cas de les tovalloles, doblegueu-les per la meitat al llarg o en terços, depenent de la mida de la tovallola. I després procedir a enrotllar-les.

Prestatgeries Lidl
Hi ha molts trucs útils per estalviar en armaris i còmodes | Lidl

Compte amb l'organització segons estacions

Tots sabem que al nostre armari tenim roba d'estiu i d'hivern, però també hi ha qui opta per organitzar l'emmagatzematge en funció de l'estació de l'any on ens trobem.

Això implica classificar la roba al nostre armari diverses vegades l'any, entre 2 i 4 vegades l'any. La veritat és que això ofereix molts avantatges, ja que ens permet llençar o donar el que ja no estigui en bones condicions o no ens serveixi.

Per a les peces més voluminoses, com jaquetes de plomes o abrics, pots optar per col·locar-les al prestatge més alt de l'armari, conservant-los en caixes. Així disposaràs de molt més espai.

Com hem vist, en realitat hi ha molts consells i opcions senzilles a l'hora de guanyar espai en un element tan bàsic de casa nostra com és l'armari. I els penjadors que t'hem proposat són opcions ideals i úniques.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!