Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Les 3 peces de Primark que triomfen a les xarxes

Són ideals per a la temporada tardor-hivern

Com podem veure a les xarxes socials, Primark està triomfant amb alguna de les seves peces. L'empresa irlandesa sempre se les enginya per llançar peces que són tendència, però amb preus assequibles. A més, algunes d'aquestes peces de Primark aconsegueixen posicionar-se al 'top' de les que més èxit tenen en xarxes.

És per això que no dubtem a informar-vos perquè sapigueu de quines peces es tracta. Així doncs, us mostrem les 3 peces que estan triomfant a tot el món sota el nom de Primark. Si vols saber quines són —i seran— les peces virals de la temporada de tardor, segueix llegint i no te'n penediràs.

L'abric més sostenible

La jaqueta llarga encoixinada de Primark està triomfant a les xarxes. És ideal per combinar amb tots els teus 'looks' de la temporada tardor-hivern i, a més, sembla molt càlida i còmoda.

Aquesta jaqueta de color crema és perfecta perquè trenca la monotonia de les jaquetes fosques que estem acostumades a veure durant aquests mesos freds. A més, és ideal per combinar amb 'looks' de tots els colors. Però això no és tot: aquest model de Primark està fet amb materials reciclats. Té un preu de 35 euros i, a través de la pàgina web de la multinacional irlandesa, pots comprovar si està disponible a la teva botiga més propera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Bonnie Ryan (@bonnieryan) el

La faldilla més elegant

Si ja tens jaquetes però el que necessites és una faldilla elegant però original, Primark també té la solució per a tu. Entre les seves novetats de moda podem trobar una faldilla 'midi' amb un estampat monocromàtic —blanc i negre— de figures asimètriques molt originals. Aquest model és perfecte per combinar amb camises i jerseis de color blanc. Aconseguiràs un 'look' ideal pels teus plans formals.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Primark (@primark) el

Primark ha publicat una fotografia d'aquesta peça en el seu compte oficial d'Instagram i ja té més de 14 mil 'likes'. El seu preu és de 17 euros i pots comprovar si està al teu Primark més proper a través de la pàgina web de la cadena irlandesa.

La peça que veiem a tot arreu

La jaqueta i la faldilla són de les peces més 'top' de Primark però, sense dubte, si hem de triar una de les peces virals de l'empresa irlandesa, és aquesta jaqueta tipus camisa. Es tracta d'una camisa ideal que salvarà tots els teus 'looks' de tardor i hivern. L'estil de les camises és una tendència que va agafar popularitat a l'estiu i ara pretén seguir en auge.

D'altra banda, tenim els colors que regnen a la peça: gris, negre, blanc i marró claret: tons perfectes per a la temporada de fred. Aquesta jaqueta és ideal per combinar amb tota mena de 'looks', i aconseguiràs un 'look' 10 si la combines amb uns pantalons de tub de color negre. Què et sembla?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de LILI ČADEŽ (@lilicadez) el