Primer pla d'un cartell d'Amazon

3 productes de bellesa que triomfen a Amazon i costen menys de 8 euros

Aquests articles ja han conquistat milers de consumidors

Amazon triomfa en vendes amb 3 productes cosmètics que costen menys de 8 euros. La plataforma de compra en línia ho 'peta', ja que gràcies a 'Amazon Prime' pots rebre a casa teva, en menys d'un dia, els productes que compris. 

Amazon triomfa amb molts dels seus articles, i això no és cap secret. I és que, quan algun d'ells es fa virals, els clients el compren i aconsegueixen catalogar-lo com un dels 'Més venuts' de la plataforma. Doncs bé, aquest cop venim a ensenyar-vos 3 dels productes de 'Bellesa' que acumulen milers de vendes a Amazon i que, a més, són econòmics. Vols saber de quins es tracta?

L'esprai' per als cabells que triomfa

Un dels articles més venuts del departament 'Bellesa' d'Amazon és aquest tractament de 'Revlon UniqONE' per al cabell. La marca Revlon Professional ha posat a la venda aquest producte, que està especialment dirigit a aquelles persones que no tenen gaire temps per cuidar el seu cabell. El producte ofereix resultats professionals en molt poc temps.

Revlon Professional ha trobat la solució per a aquells que busquen productes per a la cura del seu cabell i que, a més, ofereixin resultats professionals amb la menor inversió de temps possible. La gamma multibeneficis UniqOne està dissenyada per oferir tot el que necessitis per tenir un cabell espectacular. Segons explica Amazon, aquest producte ofereix 10 beneficis:

  • Repara el cabell danyat.
  • Dona brillantor i controla l'encrespament.
  • Té protecció tèrmica.
  • Deixa el pèl suau i sedós.
  • Disposa d'un filtre UVA i UVB per protegir el color.
  • Facilita el pentinat i l'ús de la planxa.
  • Té un efecte desenredant.
  • Manté el nostre pentinat per més temps.
  • Preveu les puntes obertes.
  • Aporta volum.

Aquest esprai té una nota de 4,5 sobre 5 estrelles, i acumula més d'11.500 valoracions. Té un preu de 4,99 euros en oferta (el preu original és de 5,95 euros).

Per a un afaitat impol·lut

Un altre dels articles molt venuts a Amazon és aquest davantal d'afaitar. Es tracta d'un article molt útil per no omplir-ho tot de pèls en afaitar-se la barba, ja que es pot enganxar al mirall perquè el pèl caigui en la tela. A més, també és ideal per posar quan ens tenyim els cabells o ens els tallem.

Aquest producte té un 3,9 de puntuació sobre 5, i compta amb més de 500 valoracions. «Quin descobriment aquest còmode, barat i simple complement per a la neteja personal», «la vaig comprar per provar i la veritat és que és molt còmoda» o «per al preu que té, està molt bé» són alguns dels comentaris que es poden llegir. Aquest article té un preu de 2,35 euros a Amazon.

Fotografia dels productes d'Amazon
Esquerra: capa per afaitar / Dreta: sabó exfoliant | Amazon

Sabó exfoliant per a una pell radiant

Un altre dels articles que triomfen en vendes a Amazon és el sabó exfoliant amb àcid salicílic de la marca Revitale. Aquest sabó «lluita contra l'acne, deixa la pell suau, és antitaques i elimina les berrugues». Segons es pot llegir en la descripció d'Amazon, aquest sabó conté grans d'albercoc que serveix per netejar a fons els olis i les toxines que produeixen els brots d'acne.

Aquest article té una puntuació de 4,3 sobre 5 estrelles, i té més de 6.500 valoracions, entre les quals podem llegir que és «una autèntica passada», «millor del que esperava» o «increïble». Aquest sabó té un preu de 6,99 euros a Amazon.