Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona reincorpora un producte molt demandat i triomfa: ven 8.000 unitats diàries

Els consumidors han rebut amb els braços oberts la tornada de l'article

Mercadona està triomfant amb la nova recepta de la seva 'Tsatsiki'. Si bé fa aproximadament un mes us vam explicar que els clients de la companyia valenciana aplaudien la volta d'aquest producte tan deliciós, ara les dades ho corroboren perquè Mercadona ha publicat una nota de premsa on confirma que la crema grega Tzatziki ven 8.000 terrines al dia.

El 'Tsatsiki Hacendado' és un article ideal per 'dipear' o per amanir els plats, el qual està fet amb crema a base de iogurt grec, cogombre fresc i menta, i els clients l'han rebut amb els braços oberts.

Aquesta nova recepta que ha llançat Mercadona ha causat furor entre els clients, i ja es pot trobar en tots els Mercadona del país. Aquest producte va ser retirat, però ha tornat als lineals a causa de la gran quantitat de demanda dels caps (així s'anomena a Mercadona als seus clients), a través de les xarxes socials i els serveis d'atenció a client de la companyia valenciana.

El proveïdor encarregat d'elaborar aquest 'Tsatsiki' és 'Rensika', i està situat a Rubí (Barcelona). El producte es ven en un format de 220 grams, i aquesta empresa també és l'encarregada de fabricar totes les varietats d'hummus del Mercadona.

Què és el Tzatziki?

A poc a poc, aquesta crema grega va adquirint popularitat. Encara que la veritat és que encara és una gran desconeguda per part de la població, per la qual cosa volem explicar-vos el seu origen i les formes de consumir-la. Aquesta salsa a base de iogurt no és exclusiva de Grècia, sinó que també es pot trobar a la cuina turca, búlgara o en els països balcànics.

Segons explica Mercadona, la salsa 'Tsatsiki Hacendado' és ideal per acompanyar tota mena de plats com, per exemple, és un excel·lent acompanyant d'amanides i plats i, a més, és perfecte per a 'dipear' amb crudités o pa torrats, a més de per donar-li un toc diferent als teus entrepans i sandvitxos. També és perfecte per acompanyar les teves receptes de carn o peix.

A més, Mercadona suggereix algunes formes de preparar aquesta deliciosa salsa que esperem que us serveixin d'inspiració.

  • Com a acompanyament de broquetes de pollastre amb tomàquets 'cherry'.
  • Per amanir l'amanida d'enciam, formatge feta, olives negres, ceba vermella i tomàquet.
  • Per a 'dipear' amb crudités com l'api, la pastanaga, el pebrot vermell o el cogombre.
  • Es pot utilitzar com a guarniment a 'wraps'. Mercadona proposa truites de blat enrotllades en forma de 'wrap' amb pollastre natural, tomàquet a daus i ruca.