Imatge d'una persona pagant amb targeta en una caixa d'autopagament

Un és molt conegut: els 3 supermercats que més desesperen als clients a caixa

És normal que tots tinguem presses en fer la compra. Però si mai tens prou temps, cal evitar anar a aquests supermercats

És molt normal anar a comprar amb presses. Però pot ser encara pitjor quan tenim presses i triguem molt a la caixa en pagar. Si sols anar a comprar així, aquests són els supermercats on els clients es desesperen més esperant a la caixa.

Anar a fer compres amb presses pot ser estressant i pot afectar negativament l'experiència de compra. En estar pressionat pel temps, és fàcil perdre's a la llista de compres i oblidar articles importants.

A més, quan es compra amb presses, és més probable que es prenguin decisions de compra impulsives o es comprin productes innecessaris. Encara que també és possible que anem sense estrès, i que els nervis sorgeixin quan he, d'esperar massa a la caixa del supermercat. Quins són els supermercats on més es desesperen els clients?

Aquests són els supermercats on els clients més es desesperen en pagar en caixa

Qui ha dit que l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) només s'ocupa d'analitzar la qualitat de determinats aliments que podem comprar al supermercat?

És cert que també duen a terme diferents anàlisis, algunes de les quals són molt interessants. Per exemple, recentment hem sabut quins són els supermercats més ràpids en atendre a la caixa (i quins són els més lents).

Fa un mes, un informe elaborat per l'organització es va encarregar d'analitzar la satisfacció dels clients amb els diferents supermercats on compren.I van tenir en compte factors com la neteja, els horaris o el temps d'espera a les caixes, ja que es tracta d'un dels elements més importants, que incideix més en la satisfacció dels clients.

Així, les cadenes de supermercats on més es desesperen els clients en pagar a la caixa són tres:Alcampo, Hiperdino  i Lidl. Aquests serien els supermercats més lents a l'hora de passar per pagar a caixa.

Foto d'un treballador d'un supermercat cobrant als clients.
En general, els clients acostumen a tenir poca paciència en alguns casos | Getty Images

I quins serien els supermercats més ràpids en pagar en caixa?

Al contrari, els que tenen millor qualificació (cosa que significa que són bastant més ràpids a l'hora de cobrar als seus clients en caixa), sónCovirán, Plusfrésc, Esclat, Bon Preu i Hiber.

La veritat és que resulta molt curiós comprovar com els establiments més modestos (cinc en total) tendeixen a ser els més ràpids a l'hora de cobrar en caixa els clients. Cosa que no passa, sorprenentment, amb els més grans (i que haurien d'estar més ben preparats).

Quins són els supermercats més ben valorats pels seus clients segons l'OCU?

Tot i que són els supermercats més lents a l'hora de cobrar en caixa, no obstant això, tendeixen a ser les cadenes més ben valorades. És el cas d'El Corté Inglés, Hipercor  i Aldi.

Mentre que les cadenes regionals, com les catalanes Bon Preu, Esclat i Plusfrésc, també aconsegueixen una bona puntuació. De fet, Esclat, Costco  i Bon Preu  se situen a les primeres posicions, amb un grau de satisfacció de més de 82.

Aquestes cadenes estan seguides de prop per Hipercor  (amb 80),  El Corte Inglés  (amb 78) i Aldi  (amb 77). Això sí, per evitar l'estrès de fer compres amb presses, es recomana planificar amb anticipació i tenir una llista detallada dels articles que cal.

També és útil triar un moment adequat per fer les compres, evitant les hores escaig quan el supermercat sol estar més concorregut. D'aquesta manera, podeu gaudir d'una experiència de compra més relaxada i productiva.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp