Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb mà subjectant cullera i amb bicarbonat i cercle vermell amb dents grogues i blanques

Els 3 trucs perquè les teves dents llueixin més blanques que mai en 5 minuts

Aconseguir un somriure bonic i lluent és possible. Només hauràs de triar entre 3 trucs perquè es faci realitat

El dentista és, probablement, un dels professionals que més enemics ha guanyat aquests darrers anys. Si bé és cert que acudir-hi està associat a passar una 'mala estona', la veritat és que això no implica que hàgim de deixar d'anar-hi. En aquest cas, seria més aviat tot al contrari.

Si volem lluir un somriure bonic, sa i net, és indispensable que portem a terme les nostres revisions periòdiques amb aquest professional. Ara bé, si el que vols és lluir unes dents blanques i impol·lutes, has de saber que hi ha unes altres alternatives. De fet, a continuació te les mostrarem.

Lluir unes dents blanques sense acudir a un professional és possible

Qui no ha desitjat mai tenir unes dents blanques de pel·lícula? En aquesta ocasió, et mostrarem 3 trucs o alternatives per blanquejar les dents de forma ràpida i natural. El millor de tot és que, a més, també podràs millorar la teva salut bucodental, ja que estan plenes de propietats antibacterianes i antiinflamatòries.

1. Vinagre de poma

El primer remei natural que volem mostrar-te és el del vinagre de poma. Les seves propietats antibacterianes fan que les taques grogues de les dents desapareguin de seguida. Així mateix, també t'advertim que, si l'utilitzes, ho facis amb certa moderació, ja que podries córrer el risc de danyar el teu esmalt.

Si vols beneficiar-te de totes les propietats del vinagre de poma, para atenció:

  1. Primer, mescla una cullerada d'aquest vinagre amb una altra d'aigua exactament igual.
  2. Glopeja amb aquesta solució durant un minut
  3. Un cop finalitzis, glopeja de nou amb aigua per eliminar les restes

2. Bicarbonat de sodi

Un altre dels ingredients estrella que mai falla a l'hora d'elaborar remeis casolans és, sens dubte, el bicarbonat de sodi. Encara que tradicionalment es feia servir per dur a terme tasques de neteja, en el cas de les dents, també pot resultar molt efectiu.

La seva naturalesa alcalina és ideal per reduir la proliferació de bacteris a la boca. Si vols aclarir les teves dents, mescla el bicarbonat amb una mica d'aigua fins a aconseguir una pasta. Quan la tinguis, raspalla't les dents amb aquesta, i llest!

3. Oli de coco

I per últim, però no menys important, no volem deixar escapar l'ocasió de mostrar-te els beneficis increïbles que pot aportar-te l'oli de coco. En aquest cas, si apliques aquest remei, les teves dents ho notaran de seguida.

  1. Mescla una cullerada d'oli de coco amb una mica de cúrcuma en pols.
  2. Aplica aquesta barreja sobre les dents i raspalla't com ho faries de forma habitual.
  3. Deixa reposar la mescla durant uns cinc minuts i, transcorregut aquest temps, glopeja bé amb aigua.

Com pots observar, les tres opcions que t'hem mostrat són fàcils, senzilles i ràpides de fer. Si vols lluir un somriure net, bonic i impecable, no t'ho pensis més i posa aquests remeis en pràctica. Si ets constant i els fas una o dues vegades per setmana, començaràs a notar els resultats. Anima't!