Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb perfum d'home a prestatgeria de Mercadona i cercle vermell amb cartell de Mercadona

El perfum d'homes de Mercadona que fa olor com els cars: ni Paco Rabanne ni Gucci

El perfum de Mercadona que et deixarà de pedra per la seva durada i et conquistarà per la seva aroma. Regala'l en qualsevol ocasió!

Els perfums de Mercadona són molt famosos a causa dels seus preus baixos, ja que moltes vegades solen imitar perfums de luxe que són força coneguts. No obstant això, gairebé tots coincideixen que la seva aroma dura poc de temps.

És una cosa a la qual no se li sol donar molta importància perquè, com que són colònies de supermercats, tots assumim que no duraran igual que aquelles que costen deu vegades més. Tot i això, a la secció de perfumeria d'homes del supermercat valencià, destaca un perfum per la seva gran durada.

El perfum My Soul Glacier for Him de Mercadona

Es presenta en un envàs amb efecte degradat de color blau i blanc. Compta amb un atomitzador en color platejat i ve en una caixa de cartó força simple. My Soul Glacier for Him és un perfum per a homes que compta amb una fragància ideal per a aquelles persones a qui no els agraden les aromes fortes.

És força suau i aguanta la seva aroma durant pràcticament tot el dia. Compta amb unes notes olfactives fresques i silvestres. Disposa d'una obertura de notes cítriques de llimona i mandarina, amb un cor de lavanda i gerani i notes de tancament de cedre i ambre.

Flascó de perfum de Mercadona per a home anomenat My Soul Glacier for him
Per només 12 € pots regalar-lo quan vulguis! | catalunyadiari.com

A mi em resulta una fragància per a homes molt fresca i dolça, gens pesada i perfecta per fer-la servir cada dia. És ideal per a ocasions en què tenim un pressupost baix, ja que el seu preu és de només 12 €. La seva mida és de 100 ml i està fabricada pels Laboratoris RNB (València).

Quant a l'equivalència d'aquest perfum, que sempre ens preguntem quan adquirim alguna colònia a Mercadona, no té un clon exacte. Recorda una mica a Love from New York for Men de la marca DKNY, però no es pot anomenar imitació com a tal.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.