Mercadona

Els '5 clons' de Mercadona de perfums molt cars: baratíssims

A Mercadona podràs estalviar si optes per les fragàncies més econòmiques

Els clients de Mercadona estan de sort. Malgrat no ser del tot conscients, la veritat és que la cadena valenciana compta amb un clar avantatge sobre altres supermercats. A la seva secció de Perfumeria es poden trobar veritables tresors.

Sense haver de fer un gran esforç econòmic, els clients de Mercadona poden aconseguir clons de perfums de luxe. No només amb aromes molt semblants, sinó amb preus molt barats.

Els «clons» que podràs trobar a Mercadona

A continuació, recollim en una llista algunes de les fragàncies de la cadena valenciana que són molt semblants a altres de luxe.

1. Como Tú Fantasía - Nina de Nina Ricci

El perfum Nina té un públic objectiu clar: tots aquells que gaudeixen de les aromes a net i frescor. No obstant això, té un clar desavantatge en comptar amb un preu que no tothom es pot permetre. Per sort, a Mercadona és possible trobar una equivalència que no suposa una despesa massa alta per a cap butxaca. Parlem de la fragància Como Tú Fantasía, la qual està disponible per tan sols 7 € a totes les seves botigues. Fins i tot en línia!

Imatge de la colònia Como Tú de Mercadona
Les persones que l'han provat confirmen la semblança de totes dues fragàncies. | Catalunya Diari

2. Como Tú Astucia - Euphoria de Calvin Klein

En cas que el teu perfum preferit sigui l'Euphoria de Calvin Klein, també estàs de sort. Mercadona compta amb un clon força ben perfecte, el conegut Como Tú Astucia, el flascó de 100 ml del qual tan sols costa 7 €. Cal destacar que la cadena valenciana imita a la perfecció les notes olfactives del de Calvin Klein. Per això, notaràs l'essència de magranes, préssec, fruita de la passió i gerds, així com les seves notes florals.

Perfum Como Tú Astucia de Mercadona
Amb només unes aplicacions, notaràs la seva essència fresca. | Catalunya Diari

3. Como Tú Fuerza - Le Male de Jean Paul Gaultier

Per al sector masculí, Mercadona també compta amb clons irresistibles. El primer exemple el trobem amb el Como Tú Fuerza, que es considera l'equivalent de Le Male de Jean Paul Gaultier. Com en el casos anteriors, és aconseguir el flascó de 100 ml per 7 €. Això sí, cal destacar que també hi ha un lot d'aquesta aigua de Colònia on s'inclou: una aigua de Colònia de 100 ml, un gel-xampú 100 ml i un porta documents.

Perfum Como Tú Fuerza de Mercadona
Si optes pel clon de Mercadona, t'estalviaràs prou diners. | Catalunya Diari

4. Como Tú Viento - Acqua di Gio d'Armani

Pels que es consideren amants del perfum Acqua di Gio d'Armani, però aquest els resulti massa car, Mercadona també en té la solució. La companyia Juan Roig disposa d'un clon gairebé perfecte: Como Tú Viento. A més de compartir les mateixes notes cítriques, aromàtiques i marines, també imita molt bé tots aquells tons florals, enfustats i frescos. Si vols aconseguir-lo, només has de pagar-hi 7 €.

Perfum Como Tú Viento de Mercadona
Tal com has comprovat, el preu dels clons d'aquesta gamma sempre és de 7 €. | Catalunya Diari

5. Como Tú Aventura - Fahrenheit de Dior

Finalment, tenim aquesta darrera aigua de Perfum que recorda a Fahrenheit de Dior. Sobretot, perquè evoca l'aroma tan concentrada que té aquest perfum. Amb tan sols unes aplicacions, podràs notar com recrea totes aquelles notes de sortida (lavanda, mandarina, flor d'arç, cedre, bergamota, etc.) i les notes de fons (cuir, fava tonca, ambre, etc.) de forma molt semblant. En aquest cas, el flascó de 100 ml també costa 7 €. Així que… realment pots resistir-te a un preu tan barat?

Perfum Como Tú Aventura de Mercadona
Aprofita l'oportunitat d'aconseguir aquesta fragància de Mercadona. | CatalunyaDiari

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!