Imatge del logo de Mercadona.

El canvi que ha indignat molts clients de Mercadona: «Fent-la bona, com sempre»

Els usuaris han compartit el seu descontentament a les xarxes

Tothom torna a parlar de Mercadona. Aquesta vegada et sorprendrà el motiu, perquè segurament tu tampoc no te n'has adonat. Tanmateix, els clients de la cadena valenciana han demostrat estar pendents fins a l'últim detall de cada producte.

Un fet que s'ha apreciat a un tuit que recriminava a Mercadona el canvi que ha efectuat a l'envàs d'un dels productes més simbòlics de la companyia. Malgrat que algunes variacions passen per desapercebudes, aquesta no ho ha fet.

Mercadona canvia el disseny d'un dels seus productes més sol·licitats

Quan pensem en productes populars de Mercadona, segurament se'ns venen molts al cap. Tot i això, un d'ells sembla comptar amb el suport de tots els seus clients, ja que arrasa tant entre els més joves com entre els més grans.

Parlem dels seus cereals farcits de llet de la marca Hacendado. Siguis client habitual o no de la cadena valenciana, potser recordes que el seu envàs estava caracteritzat per una il·lustració que simulava un somriure.

Pel que sembla, la cadena ha decidit eliminar aquest somriure, cosa que ha molestat els seus clients, ja que estaven habituats a l'envàs tradicional. Per això, alguns han decidit compartir als seus comptes de Twitter la seva indignació amb la companyia de Juan Roig. Entre algunes de les reaccions més virals, trobem la de l'usuari @payasyn_: «Fent-la bona, com sempre». Així, sembla que el canvi no ha estat ben rebut per tots els clients.

Els fans d'aquests cereals encara tenen una esperança

Per sort per als fanàtics d'aquest producte, encara queda una escletxa d'aquest somriure en un altre article de Mercadona. Aquells que vulguin continuar comprant productes amb aquest dibuix, tan sols hauran de canviar la caixa de 500 grams, per la que conté 5 bossetes de 35 grams del mateix producte.

Cereals de llet de la marca Hacendado
La versió 'mini' d'aquests cereals continua mantenint el somriure. | Catalunya Diari

De moment, la companyia ha decidit que l'envàs de la caixa amb bossetes continuï mantenint el mateix disseny. Com és lògic, entre tots dos productes hi ha una diferència de quantitat de producte i de preu. Mentre que la caixa de 500 grams costa 2,60 €, les bossetes 'mini' tenen un cost d'1,95 €.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!