Imatge de l'exterior d'un supermercat de Lidl.

Imiten els perfums d'alta gamma: les 6 millors colònies de Lidl que arrasen en vendes

El preu de les que es venen a la cadena de supermercats les fa molt atractives

Fer bona olor és una cosa que ens agrada a tots. Però, ja no és només això. És important que la fragància que utilitzem duri prou per no haver de renovar-la cada cert temps. En aquest sentit, hi ha una falsa creença que aquests bons resultats només s'aconsegueixen amb els productes que tenen un cost elevat.

Però no hi ha res més allunyat de la realitat. Aquí et mostrem diferents opcions que segur que et semblen molt interessants. Són la versió 'low cost' de reconegudes fragàncies de marca. Això no implica. però, que hagin de donar un resultat inferior, sinó que no ens haurem de gastar tants diners.

Són moltes les cadenes que s'han llançat a treure imitacions de reconeguts perfums i que ràpidament han esdevingut tot un èxit. Evidentment, si no les olores no podràs identificar de quina es tracta. De totes maneres, aquí et deixem un llistat que t'ajudarà molt.

En aquest cas, es tracta d'una sèrie de fragàncies que es troben a la venda a Lidl i que poden passar perfectament per una fragància molt més cara. Si vols saber de quins es tracta, només has de continuar llegint. És possible que no t'hagis adonat d'aquestes similituds.

 

Lidl aconsegueix imitar aquests perfums de luxe

La secció de perfumeria de Lidl té diferents èxits entre els productes que té a la venda. Potser per això mateix, les fragàncies han quedat en un segon pla després de les cremes. Però, això no vol dir que no siguin realment interessants. Fes una ullada a aquesta llista perquè potser trobes alguna cosa que t'encaixa.

1. Suddenly Lovely imita J'Adore de Dior

Muntatge amb el perfu, Suddenly Lovely de Lidl
La fragància Suddenly Lovely podrà ser teva per menys de 4 euros | Catalunya Diari

Estem davant d'una imitació que va més enllà de la fragància. I és que el flascó de totes dues també té un disseny molt similar. Pel que fa a l'olor, podem apreciar diferents notes que barregen cítric i dolç. Concretament, podem notar bergamota i vainilla.

On sí que notem diferències és en el preu. J'Adore de Dior té un preu de venda al voltant dels 86 euros. Gràcies a Lidl, podràs tenir a casa teva una fragància molt semblant a un preu infeior. Suddenly Lovely només costa 3,99 euros.

2. Suddenly D'Amor imita 'Amor Amor' de Cacharel

Muntatge amb la imatge del perfum Suddenly de Amor de Lidl
Aquesta fragància imita el perfum Amor Amor de Cacharel | Catalunya Diari

Amor Amor de Cacharel és una de les fragàncies que més èxit té. La seva olor és coneguda pel nombre de dones que en algun moment han volgut utilitzar-la. I és que la seva aroma, que barreja tocs florals, fruiters i mesquers, fa que sigui molt agradable.

La colònia en aquest cas no té un preu gaire elevat. Es pot comprar per 22,30 euros als establiments corresponents. Tot i això, si el que vols és estalviar, el fet que a Lidl puguis trobar una imitació a 5,99 euros, fa que es converteixi en una opció molt econòmica.

3. Suddenly Cotton Blue imita 'Light Blue' de Dolce & Gabbana

Muntatge amb la imatge del perfum Suddenly Cotton Blue
El perfum Suddenly Cotton Blue té un preu de 5,99 euros | Catalunya Diari

El punt fort d'aquest perfum és que perfectament el poden utilitzar tant homes com dones. És una de les fragàncies més conegudes de la marca italiana i segurament se't farà coneguda la seva olor. En aquest es pot apreciar una forta presència de cítrics.

Aquí tornem a tenir una notable diferència entre la fragància original i la imitació que tenim a la venda a Lidl. Mentre que Light Blue és a la venda per 87 euros, si optem per l'opció de la cadena de supermercats alemanya només ens gastarem 5,99 euros.

4. Suddenly Madame Glamour imita 'Coco Mademoiselle' de Chanel

Qui coneix la gamma olfactiva de la casa Chanel reconeixerà que aquest perfum és un dels més icònics de la marca. 'Coco Mademoiselle' combina diversos tipus d'olors. D'una banda, podrem notar els tocs de fruita amb notable presència dels cítrics. A aquests s'hi sumen els florals.

Si parlem de preus, les diferències entre l'un i l'altre són realment notables. D'una banda, tenim el de Chanel que és a la venda per 150 euros. D'altra banda, Suddenly Madame Glamour de Lidl es ven per tan sols 4,99 euros.

5. Suddenly Stylish Girl imita 'Good Girl' de Carolina Herrera

Muntatge amb la imatge del perfum Suddenly Stylish Girl
A la perfumeria de Lidl trobaràs la imitació de Good Girl de Carolina Herrera per només 5,99 euros | Catalunya Diari

Diversos són els tocs aromàtics que podem trobar tant a la versió original de la fragància com a la imitació que es ven a Lidl. D'una banda, trobem les notes dolces de la vainilla. S'hi sumen les especiades i les que li aporten les flors.

Good Girl de Carolina Herrera té un preu al mercat que arriba als 70 euros. Per això mateix, per a les persones que volen trobar la fragància una mica més assequible, a la secció de perfumeria de Lidl poden trobar la seva imitació a la venda per únicament 5,99 euros

6. Suddenly D'Elle, imita 'For Her' de Narciso Rodríguez

Muntatge amb la imatge del perfum Suddenly D'Elle de lidl
El perfum Suddenly D'Elle de Lidl fa la mateixa olor que For Her de Narciso Rodríguez | Catalunya Diari

Parlar de la fragància For Her de Narciso Rodríguez és fer-ho sobre una de les més conegudes i amb solera de la casa. Per això mateix, és coneguda per moltes dones que l'han escollit per definir-ne l'olor. Per descriure'l hauríem de parlar d'un perfum fresc i femení amb tocs florals.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Un altre cop, el preu fa que l'opció que ens planteja Lidl sigui molt interessant. La comparació entre una i altra en aquest sentit ho demostra. Mentre que l'original és a la venda a un preu de 79,95 euros, la imitació de la cadena alemanya només costa 5,99 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!