Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primark

Les 5 peces 'd'animal print' de Primark que voldràs tenir

L'estampat d'aquesta temporada es pot trobar a Primark per menys de 20 euros

Primark
Primark té cinc peces que segueixen la tendència 'animal print' | Primark

 

Fa un any que l'estampat 'animal print' va entrar als nostres armaris i sembla que es resisteix a abandonar-nos perquè seguirà sent una de les tendències principals durant aquest 2019

Per aquest motiu, les botigues de roba s'han omplert de propostes que segueixen aquesta moda i que estan pensades per a qualsevol època de l'any

A més, es poden veure totes les versions d'aquesta tendència: el lleopard, el cocodril, el cavall, la zebra o la serp. Tot i això, els estampats viperins arriben trepitjant una mica més fort i seran els protagonistes d'aquesta nova temporada. 

Peces 'animal print' per menys de 20 euros

Primark no ha volgut quedar-se enrere i ha presentat diferents peces inspirades en l'estil 'animal print' que voldràs afegir al teu armari. Però la seva oferta també serà atractiva per a les nostres butxaques, ja que algunes d'aquestes propostes tenen un preu inferior als 20 euros.

D'aquesta manera, la multinacional irlandesa torna a demostrar que  no és necessari gastar-se molts diners per seguir les últimes tendències en moda.

1. Brusa viperina de color llima

Primark
L'estampat viperí arriba força aquest 2019 | Primark

 

Un dels detalls més interessants d'aquesta brusa és l'estampat que segueix la tendència 'animal print' en la seva versió de serp i en color llima. Si encara estàs dubtant si comprar o no aquesta brusa, potser t'ajuda saber que costa només 15 euros.

ET POT INTERESSAR: El collaret amb inicial, el 'must' de Primark aquest 2019

2. Faldilla amb estampat de serp

Primark
Primark proposa una faldilla amb estampat de serp | Primark

 

Aquest és un clar exemple d'una proposta versàtil, ja que es pot utilitzar a l'hivern i a l'estiu. Es tracta d'una faldilla amb una silueta clàssica que presenta una caiguda fluida amb una obertura al costat que aconsegueix captar l'atenció gràcies al seu l'estampat de serp en color verd. El seu preu és de 16 euros.

3. Camisa 'animal print' verda

Primark
Aquesta camisa de serp costa només 17 euros | Primark

 

En aquesta ocasió,  Primark és capaç d'oferir un 'look' trencador pagant únicament 17 euros. La camisa combina a la perfecció amb uns texans blaus o negres, així com amb faldilles de colors neutres que permetin que l'estampat de serp en color verd ressalti encara més. 

4. Vestit de bany de lleopard verd

Primark
Aquest vestit de bany segueix la tendència 'animal print' | Primark

 

De cara a l'estiu aquesta podria ser una opció encertada per aconseguir ser el centre de totes les mirades a la piscina o a la platja. Aquest vestit de bany aposta per un 'animal print' de lleopard en color verd amb accents vermells i blancs. Pot ser teu per només 14 euros.

5. Camisa de lleopard

Primark
La camisa de lleopard de Primark costa 9 euros | Primark

 

Les persones que es considerin unes amants de l'estampat de lleopard, podran trobar a Primark una camisa perfecta amb aquest 'animal print'. El seu preu és de 9 euros.

  • ET POT INTERESSAR: El nou vestit de Zara que s'ha exhaurit en segons