Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Echevarría

El ‘look’ surrealista de Paula Echevarría

L’actriu va lluir un vestit groc llampant que no va deixar indiferent ningú durant la seva visita a ‘El programa de Ana Rosa’
Paula Echevarría
El vestit surrealista de Paula Echevarría és de María Escoté | Paula Echevarría

 

No és cap secret que la moda és molt important per a Paula Echevarría. Però aquesta situació s’ha fet més evident durant les seves últimes aparicions a la televisió, ja que ha aconseguit captar l’atenció de tothom gràcies als seus estilismes arriscats. 

Un exemple molt clar es va veure fa pocs dies a ‘GH Dúo’, on Echevarría va sorprendre amb un vestit de flors de The Kooples. Ara, l’actriu ha tornat a ser el centre d’atenció pel ‘look’ que va triar per anar a ‘El programa de Ana Rosa’.

Promoció de la sèrie o passarel·la de moda

Tant en un cas com en l’altre, ha quedat clar que la promoció de la segona temporada de ‘Los nuestros’, sèrie que protagonitza l’actriu, s’està caracteritzant per ser com  una espècie de passarel·la de moda que mostra les propostes més arriscades de la ‘influencer’.

Seguint aquesta línia, Echevarría no va defraudar durant la seva aparició a ‘El programa de Ana Rosa’ i va omplir de primavera el plató amb un vestit groc amb un estampat de pics negres.

Paula Echevarría
El vestit recorda l’estil ‘flower power’ dels anys 70 | Paula Echevarría

 

A part de l’aposta arriscada que representa l’ús del color groc,  el vestit presenta algunes parts que simulen els pètals d’una flor. En concret, aquest detall es pot observar a la part baixa, el coll i les mànigues.

  

Un disseny de María Escoté

Aquest disseny que recorda l’estil ‘flower power’ dels anys 70, forma part de la col·lecció de María Escoté, una de les marques preferides de la ‘influencer’. A la pàgina web de la firma, es pot trobar el mateix vestit per un preu de 390 euros però les existències estan a punt d’esgotar-se a la seva botiga online.

María Escoté
El vestit és de María Escoté i costa 390 euros | María Escoté

 

Conscient de l’arriscada proposta que representava un vestit com aquest, l’actriu va decidir acompanyar el ‘look’ amb un maquillatge més neutre.

  

Complements senzills

Pel que fa al calçat, es va decantar per uns botins senzills de color negre i com a joieria va triar un anell a cada mà i unes arracades petites.

Paula Echevarría
Paula va utilitzar un ‘must’ d’aquesta temporada: un llacet negre | Paula Echevarría

 

Finalment, Echevarría va optar per fer-se una cua, un pentinat bàsic que va arrodonir amb un llacet negre de Stradivarius, un dels complements ‘must’ per aquesta nova temporada.